Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

3 eenvoudige stappen naar een goede checklist voor elektrisch onderhoud

canal, waterway, barge-2659062.jpg

Als u uw elektrische systeem in goede staat wilt houden, is het belangrijk om een onderhoudschecklist te volgen. Hier volgen drie eenvoudige stappen:

Houd uw elektrische systeem thuis of op kantoor in goede staat door een onderhoudschecklist te volgen.

Een goede checklist voor elektrisch onderhoud kan helpen om de elektrische installatie van uw huis of kantoor in goede staat te houden. Volg de checklist om ervoor te zorgen dat alles in goede staat is, van uw snoeren en stekkers tot uw zekeringkast. Het regelmatig controleren van uw systeem kan problemen voorkomen.

Voorkom elektrische problemen door uw snoeren, stekkers en stopcontacten regelmatig te controleren.

Snoeren, stekkers en stopcontacten kunnen allemaal een potentiële bron van elektrische problemen zijn. Zorg ervoor dat ze in goede staat zijn en vervang snoeren die beschadigd of versleten zijn. Door ze regelmatig te controleren kunt u problemen vroegtijdig opsporen en voorkomen dat ze ernstiger worden. Hier volgen drie eenvoudige stappen:

1. Controleer het snoer op schade of slijtage.

2. Controleer de stekker op scheuren, breuken of overtollige isolatie.

3. Controleer of het stopcontact goed is uitgelijnd en schoon is.

Als u problemen ziet, onderneem dan meteen actie! Het regelmatig controleren van uw snoeren, stekkers en stopcontacten is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om uw elektrische systeem in goede staat te houden en mogelijke problemen te voorkomen.

Controleer uw zekeringkast bij tekenen van problemen.

Wanneer u waarschuwingssignalen ziet dat uw elektrische systeem in de problemen zit, is het belangrijk om de zekeringkast te controleren. Het controleren van de zekeringkast kan helpen uw huis of kantoor te beschermen tegen ernstige elektrische problemen. Hier zijn drie stappen om uw zekeringkast te controleren:

1. Inspecteer alle snoeren en stekkers in uw huis of kantoor.

2. Controleer de stopcontacten op schade en zorg ervoor dat ze goed zijn aangesloten.

3. Controleer de zekeringkast op doorgebrande of gesprongen zekeringen. Als er problemen zijn, vervangt u de doorgebrande zekeringen en stelt u de zekering opnieuw in.

De elektrische installatie van uw huis of kantoor in goede staat houden is belangrijk om problemen in de toekomst te voorkomen. Zorg ervoor dat u uw snoeren, stekkers en stopcontacten regelmatig controleert, en controleer uw zekeringkast wanneer er tekenen van problemen zijn, zijn allemaal goede manieren om uw systeem draaiende te houden.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op