Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

De basis checklist voor elektrisch onderhoud van uw huis

electrician, wiring, circuit breaker-3276851.jpg

Als u uw huis in goede staat wilt houden en klaar voor eventuele toekomstige reparaties of updates, moet u een basis checklist voor elektrisch onderhoud volgen. Door deze checklist te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw huis in goede staat verkeert en niet kwetsbaar is voor toekomstige problemen.

Controleer de stroomonderbreker

Om het zekeringpaneel te controleren, moet u eerst bepalen welke automaten werken en welke niet. U kunt dit doen door elke schakelaar één voor één te testen, of door de stroomonderbrekers te controleren. Zorg ervoor dat alle automaten in de uit-stand staan en dat er geen stroom doorheen loopt. Als er stroomonderbrekers zijn die niet werken, vervang ze dan door nieuwe.

Controleer de zekeringen

Zekeringen zijn een van de belangrijkste onderdelen van de elektrische installatie van uw huis. Zonder zekeringen zouden uw apparaten en verlichting waarschijnlijk in brand vliegen. In feite kunnen defecte zekeringen de oorzaak zijn van veel elektrische problemen. Het is dus belangrijk ervoor te zorgen dat alle zekeringen in goede staat zijn en dat ze niet beschadigd zijn.

Om dit te doen, moet u eerst controleren of alle zekeringen goed geïnstalleerd zijn. Zorg ervoor dat ze niet doorgeslagen zijn of ontbreken, en dat ze vastzitten in hun gleuven in het zekeringenpaneel. Als een van de zekeringen is doorgebrand, moet u deze zo snel mogelijk vervangen. En als een van de zekeringen ontbreekt, zoek dan een nieuwe en installeer die voordat er iets anders gebeurt.

Kortom, ervoor zorgen dat al uw zekeringen in goede staat zijn, is een essentiële stap om het elektrische systeem van uw huis soepel te laten werken.

Controleer de stroomonderbrekers

Bij het controleren van uw stroomonderbrekers, moet u eerst de resetknop controleren. Als deze niet goed werkt, moet u de stroomonderbreker vervangen. Vervolgens moet u de klemmen en contacten van de stroomonderbreker schoonmaken. Ten slotte, als een van de stroomonderbrekers is doorgebrand, moet u deze vervangen.

Als de resetknop op een stroomonderbreker niet goed werkt, kan dat te wijten zijn aan een zwakke batterij of vuile aansluitingen. Wanneer u deze onderdelen schoonmaakt, moet u een geschikt schoonmaakmiddel gebruiken en erop letten dat u de pinnen niet met uw vingers aanraakt. Als de resetknop na het schoonmaken niet werkt, moet de stroomonderbreker worden vervangen.

Als een van uw stroomonderbrekers doorbrandt, betekent dit dat een van de klemmen of contacten versleten is. Om dit te testen houdt u een van de gebroken uiteinden van de draad in de ene hand en raakt u het andere uiteinde aan op elk van de schone klemmen van de stroomonderbreker. Als de zekering onmiddellijk afgaat, is waarschijnlijk een van de contacten defect. Om een doorgebrande zekering te vervangen, schroeft u de oude zekering los en verwijdert u deze.

Testen van de sluiting van stopcontacten en schakelaars

Bij het testen van de sluitingen van stopcontacten en schakelaars is het belangrijk te controleren of ze goed werken en of ze niet geblokkeerd zijn. Om dit te doen, moet u de continuïteit van de draden naar de stopcontacten en schakelaars testen. U kunt dit doen door een multimeter in het stopcontact te steken en elke draad aan te raken aan het metalen lipje van de schakelaarsluiting. Vervolgens moet u het circuit inschakelen en kijken of het lampje gaat branden. Zo niet, dan kan er een probleem zijn met het stopcontact of de schakelaarsluiting. Als u nog steeds vragen heeft over de sluiting of de werking ervan, kunt u contact opnemen met een vakman om u te helpen bij het oplossen van het probleem.

Test de verlichting

Het testen van de verlichtingsarmaturen is altijd een goed idee. Zo kunt u er zeker van zijn dat de lampen goed werken en dat er geen problemen zijn met de schakelaar of de lampen. Testen kan door ze aan en uit te zetten, het netsnoer te controleren en te kijken of de lamp een lichtschakelaar heeft. Als een van deze controles resultaten oplevert die erop wijzen dat er een probleem is, dan is het noodzakelijk om verdere actie te ondernemen. Problemen met verlichtingsarmaturen zijn onder meer kapotte of doorgebrande lampen, een slecht functionerende lichtschakelaar en zwakke of doorgebrande zekeringen.

Test de bedrading

Als het gaat om elektrische bedrading in uw huis, is het belangrijk om elk circuit regelmatig te testen. Dit omvat het controleren van het schakelpaneel, zekeringen, stroomonderbrekers, stopcontacten en schakelaars, verlichtingsarmaturen en de bedrading naar de armaturen. Het testen kan helpen bij het identificeren van mogelijke problemen en het sneller en gemakkelijker maken van vereiste reparaties of updates.

Om de bedrading te testen, controleert u eerst de stroomonderbreker en de schakelaars. Zorg ervoor dat zowel de stroomonderbreker als de schakelaar goed gesloten zijn. Test vervolgens elk stopcontact om ervoor te zorgen dat het werkt en dat er geen stroom is tussen de stopcontacten. Test ten slotte elke stroomonderbreker om er zeker van te zijn dat hij goed werkt.

Als een van uw lampen niet werkt, controleer dan of er een continuïteitsprobleem is in de draden. Verwijder hiervoor eerst het deksel van de lamp en controleer dan of er continuïteit in de draad zit. Zorg ervoor dat u elke draad op zijn beurt test tot u de breuk vindt. Als u geen continuïteit vindt, vervangt u de defecte draad.

Controleer de aardedraden

Indien correct geïnstalleerd, zorgen de aardedraden voor een veilige verbinding met de aarde. Het is belangrijk om deze draden te controleren op schade of obstructies, en ze te testen op stroomdoorgang.

Huiseigenaren moeten de aarddraden controleren op tekenen van slijtage, rafelen, insnijdingen of andere schade. Als er dergelijke problemen zijn, moeten huiseigenaren de draden verbinden met een aardingsstaaf of grond. Huiseigenaren kunnen ook een voltmeter gebruiken om de aardedraden op stroomsterkte te testen.

Controleer de lichtschakelaars

Bij het controleren van de lichtschakelaars in uw huis is het belangrijk om op het volgende te letten:

– Controleer of alle lichtschakelaars goed werken.

– Controleer of de lichtschakelaarcontacten schoon zijn.

– Test het wattage van elke lichtschakelaar.

– Vervang een lichtschakelaar als deze niet goed werkt.

Controleer de bedrading van de kelder

Bij het controleren van de bedrading in uw kelder is het belangrijk om eerst eventuele problemen op te sporen. Zorg ervoor dat de draden niet beschadigd zijn, geen lekken vertonen en niet in aanraking komen met warmte- of elektriciteitsbronnen. Controleer ook of er aansluitingen zijn die kapot zijn of niet goed werken. Als u een van deze problemen opmerkt, dan is het tijd om een professional te bellen om de bedrading te inspecteren en te repareren.

Controleer de bedrading naar de zolder

Bij het controleren van de bedrading naar de zolder, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de isolatie intact is, er geen beschadigde draden zijn, en geen van de connectoren is versleten. Het is ook noodzakelijk om de spanning en de stroomsterkte te controleren en alle verlichtingsarmaturen en schakelaars te testen. Bedankt voor het lezen!

Controleer de draden naar het dak

Als het gaat om de bedrading van uw huis, is het belangrijk om te controleren op mogelijke probleemgebieden. Een van de eerste dingen die u moet doen is de draden naar het dak controleren. Er zijn veel factoren die de integriteit van deze draden kunnen beïnvloeden, en als ze niet worden gecontroleerd, kunnen ze leiden tot een aantal grote problemen op de lijn.

Een van de meest voorkomende problemen met de draden naar het dak is schade. Als ze beschadigd zijn, kunnen ze gemakkelijk losraken en zelfs loskomen van het dak zelf. Bovendien, als er corrosie of isolatieproblemen zijn, kunnen deze leiden tot aanzienlijke elektrische problemen. Slechte buizen kunnen ook veel problemen veroorzaken, omdat ze kunnen leiden tot kortsluiting en zelfs brand. Ten slotte kunnen obstructies op de draden ook grote problemen veroorzaken, omdat ze het de elektriciteit moeilijk maken om op de plaats van bestemming te komen.

Het is belangrijk om altijd op deze gebieden te controleren om uw huis veilig te houden en goed te laten functioneren. Door een paar minuten van uw dag uit te trekken, kunt u uw eigendom beschermen en eventuele problemen snel en efficiënt oplossen.

Voordat u elektrische reparaties of updates uitvoert, moet u altijd eerst uw stroomonderbrekerpaneel en zekeringen controleren. Zo voorkomt u problemen in de toekomst.

Als u merkt dat een van uw stroomonderbrekers niet goed werkt, of als u vermoedt dat een zekering is doorgebrand, is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te controleren. Daarnaast is het altijd een goed idee om verlichtingsarmaturen en schakelaars te testen voordat u ze gebruikt. Door dit te doen, kunt u eventuele problemen in de toekomst voorkomen.

Naast het controleren van het schakelpaneel en individuele zekeringen, is het ook belangrijk om de bedrading in uw huis te inspecteren. Zorg ervoor dat alle draden goed geïsoleerd zijn en dat er geen blootliggende draden of kabels zijn. Om de bedrading in uw huis te controleren, moet u de kelder en de zolder betreden. Raadpleeg echter een vakman voordat u bedradingswerkzaamheden uitvoert.

Houd uw bedrading in goede staat door ze regelmatig te testen. Dit zal ervoor zorgen dat eventuele reparaties of updates correct en zonder problemen worden uitgevoerd.

Zorg ervoor dat u een basiskennis hebt van het schakelpaneel van uw huis. De breaker panel is het centrale punt van elektrisch onderhoud voor uw huis. Door het te controleren, kunt u ervoor zorgen dat al uw bedrading in goede staat is en dat eventuele toekomstige reparaties of updates gemakkelijk zullen zijn. U kunt ook testen alle stopcontacten en schakelaars om ervoor te zorgen dat ze goed sluiten, evenals het testen van uw bedrading voor eventuele problemen.

Het is belangrijk om zekeringen te vervangen als ze doorgebrand of verlopen zijn. Bovendien is het een goed idee om de zekeringen om de paar jaar te controleren om er zeker van te zijn dat ze nog werken. Het vervangen van de zekeringen voorkomt dat uw huis niet meer reageert en gevaarlijk wordt door een stroomstoring.

Als het gaat om stroomonderbrekers, is het belangrijk om ze te vervangen zodra ze tekenen van slijtage beginnen te vertonen of als er tekenen zijn dat ze in de toekomst kunnen falen. Oude stroomonderbrekers kunnen in geval van nood niet uitschakelen, wat kan leiden tot ernstig letsel of zelfs de dood. Als u tekenen ziet dat uw stroomonderbrekers mogelijk aan vervanging toe zijn, onderneem dan nu actie zodat u later geen problemen krijgt.

Het testen van uw stopcontacten en schakelaars is altijd een goed idee, vooral als het gaat om veiligheid. Door deze componenten te testen, kunt u ervoor zorgen dat alles goed werkt en er geen ongelukken gebeuren terwijl u ze gebruikt. Testen zorgt er ook voor dat uw apparaten de stroom krijgen die ze nodig hebben en dat er geen lampen flikkeren of helemaal niet aangaan.

Het is belangrijk om de bedrading te controleren op problemen. Bedrading kan na verloop van tijd losraken, waardoor apparaten niet meer werken of niet meer werken. Bovendien kunnen verkeerd geaarde kabels gevaarlijke spanningspieken veroorzaken in uw huis. Door uw bedrading te controleren, kunt u mogelijke problemen identificeren en passende maatregelen nemen voordat het een probleem wordt.

Ten slotte is het belangrijk om bij het controleren van het dak of de zolder op mogelijke problemen te letten op gevaarlijke omstandigheden zoals waterinfiltratie. Door het dak en de zolder te inspecteren op waterschade, kunt u mogelijke gevaren identificeren en passende maatregelen nemen om ze in de toekomst te voorkomen.

Controleer stroomonderbreker paneel.

Voordat u enig elektrisch werk aan uw huis doet, is het belangrijk om het schakelpaneel te controleren. Dit zal ervoor zorgen dat alle circuits in uw huis goed beveiligd zijn en dat er geen tekenen van slijtage, schade of storingen zijn. Hier zijn een paar tips om u te helpen het breaker panel te controleren:

1. Zorg ervoor dat alle breakers zijn in de “off” positie.

2. Controleer elk circuit op continuïteit door elke draad aan te raken.

3. Test de sluiting van stopcontacten en schakelaars door ze volledig te sluiten en vervolgens opnieuw te testen.

4. Zorg ervoor dat alle bedrading is geaard door deze aan te sluiten op een goed geaarde bron.

5. Als u tekenen van slijtage, schade of storingen opmerkt, moet u een elektricien bellen om dit te laten repareren.

Controleer de zekeringen.

Een zekering is een klein elektrisch onderdeel dat uw huis beschermt tegen mogelijke schade. Wanneer deze doorbrandt, kan dit veel elektrische problemen in uw huis veroorzaken. Door uw zekeringen regelmatig te controleren, kunt u veel problemen voorkomen.

Een doorgebrande zekering kan veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld, wanneer een zekering in de garage doorbrandt, kan dit ertoe leiden dat de deur automatisch sluit. Dit kan leiden tot letsel als iemand in de garage is op het moment dat de deur sluit. Bovendien kunnen doorgebrande zekeringen ook leiden tot stroomuitval.

Om te controleren of een zekering is doorgebrand, moet u eerst weten welk type zekering het is. Op de meeste zekeringen staat een nummer gedrukt. Als u het nummer niet kunt vinden, moet u misschien de zekering vervangen. Vervolgens moet u de zekering testen door er een lampje in te steken en te kijken of hij doorbrandt. Als de zekering doorbrandt, moet ze vervangen worden.

Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer u zekeringen controleert, u altijd drie keer moet controleren om er zeker van te zijn dat er geen andere problemen zijn met uw elektrische systeem. Zo kunt u voorkomen dat er grote ongelukken gebeuren in uw huis.

Controleer stroomonderbrekers.

Als u bent zoals de meeste huiseigenaren, gebruikt u waarschijnlijk stroomonderbrekers om uw elektronica en andere belangrijke apparaten in uw huis te beschermen. Zorg ervoor dat u al uw stroomonderbrekers regelmatig test om ervoor te zorgen dat ze goed werken. Hier zijn een paar tips voor het controleren van stroomonderbrekers:

1. Ten eerste, zorg ervoor dat al uw brekers zijn uitgeschakeld op het paneel. Dan, test elke breaker door het aansluiten van een apparaat en het inschakelen van de breaker. Als de breaker trips, die bepaalde breaker is waarschijnlijk defect en moet worden vervangen.

2. Soms kan het moeilijk zijn om te zien of een zekering is geactiveerd. In dat geval kunt u proberen de zekering te resetten door aan de draadconnector te trekken. Als de zekering dan nog steeds doorslaat, is de bedrading misschien in de war en moet deze worden gerepareerd.

3. Als u veel onderbrekers hebt, kan het nuttig zijn de identificatiegegevens van elke onderbreker op te schrijven, zodat u ze niet allemaal hoeft te onthouden. Dit maakt het ook gemakkelijker om te bepalen welke onderbrekers als volgende getest moeten worden.

4. Als u problemen opmerkt met uw stroomonderbrekers, aarzel dan niet om een elektricien te bellen voor hulp. Een defecte zekering kan een ernstig risico vormen voor uw huis en de bewoners.

Test stopcontacten en schakelaars.

Uw huis in goede staat houden kan een ontmoedigende taak zijn, maar met het regelmatig testen van stopcontacten en schakelaars kunt u potentiële problemen minimaliseren. Het testen van deze sluitingen zorgt er niet alleen voor dat alles goed werkt, maar kan ook toekomstige problemen helpen voorkomen. Volg deze stappen om stopcontacten en schakelaars te testen:

1. Controleer of alle draden goed zijn aangesloten.

2. Controleer of de deksels op de stopcontacten en schakelaars zitten.

3. Schakel de stroom uit bij de stroomonderbreker of zekeringkast waar het stopcontact of de schakelaar zich bevindt.

4. Raak met de tanden van het testlampje achtereenvolgens elke draad aan en controleer of alle draden zijn aangesloten.

5. Als er een probleem is met een stopcontact of schakelaar, zal dit te zien zijn als een lampje dat niet aan of uit gaat.

Test verlichtingsarmaturen.

Als het gaat om elektrisch onderhoud, is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen het testen van uw verlichtingsarmaturen om ervoor te zorgen dat ze werken. Door de zekeringen, stroomonderbrekers en sluitingen van stopcontacten en schakelaars te controleren, kunt u mogelijke problemen met de stroomtoevoer naar uw armatuur uitsluiten. Maar soms kan iets simpels als een doorgebrande gloeilamp ervoor zorgen dat uw hele armatuur uitvalt. Het is dus altijd een goed idee om elke lamp in uw huis te testen en ervoor te zorgen dat ze goed werken.

Een ander ding om in gedachten te houden bij het testen van uw lampen is de helderheid van het licht dat ze produceren. Als uw armatuur niet voldoende licht geeft, kan het tijd zijn om de lamp te vervangen. Ten slotte is het altijd een goed idee om uw verlichting te testen wanneer de stroom uitvalt. Op die manier kunt u de oorzaak van de storing achterhalen en ervoor zorgen dat het niet meer gebeurt.

Test de bedrading.

Als het gaat om bedrading in uw huis, is het belangrijk om de verbindingen te testen elke keer dat u een verandering of reparatie uitvoert. Dit zal ervoor zorgen dat alles goed werkt en dat er geen defecte verbindingen zijn. Hier zijn een paar eenvoudige stappen om uw bedrading te testen:

1.Controleer het brekerpaneel.

2.Controleer de zekeringen.

3.Controleer de stroomonderbrekers.

4.Test stopcontacten en schakelaars.

5.Test de verlichting.

6.Test de bedrading.

7.Controleer de aardedraden.

8.Controleer lichtschakelaars.

9.Controleer de bedrading naar de kelder.

10.Controleer de bedrading naar de zolder.

11.Controleer de bedrading naar het dak.

Controleer de aardedraden.

Aarding is een zeer belangrijk onderdeel van elektrisch onderhoud. Door ervoor te zorgen dat de aardingsdraden goed zijn aangesloten, kunt u gevaarlijke elektrische schokken helpen voorkomen.

Bij het controleren van de aarddraden is het belangrijk eerst de draden te identificeren. Bij huizen van voor 1978 is de aardedraad meestal de groene draad. Bij huizen van na 1978 zijn er vaak meer dan één aarddraad, en kan het moeilijk zijn om te zien welke draad de aarddraad is.

Om de aardedraden te controleren, identificeert u eerst het circuit dat moet worden gecontroleerd. Zodra u het circuit hebt geïdentificeerd, zoekt u de zwarte draad die in de muur gaat. De zwarte draad moet verbonden zijn met een metalen stuk aan de andere kant van de kamer, meestal een schroef of een bout. Als de zwarte draad nergens mee verbonden is, kan het zijn dat u een verkeerde aarding hebt en een expert moet bellen.

Zodra u de zwarte draad heeft gevonden, controleert u alle andere draden in het circuit. Zorg ervoor dat ze allemaal verbonden zijn met iets van metaal en dat ze niet gedraaid of geknikt zijn. Als de draden gedraaid of geknikt zijn, moeten ze worden vervangen. Als geen van de draden gedraaid of geknikt is, maar een ervan heeft een lage spanning (minder dan 3 volt), dan kan het nodig zijn die draad te vervangen.

Ziet alles er goed uit, dan is het tijd om het circuit te testen door een lampje aan te doen of een apparaat aan te sluiten. Zorg ervoor dat alles werkt zoals het hoort en dat er geen waarschuwingssignalen zijn over het circuit. Als er waarschuwingssignalen zijn, kan het nodig zijn om een deel van de bedrading in het circuit te vervangen.

Controleer lichtschakelaars.

Lichtschakelaars zijn een belangrijk onderdeel van het elektrische systeem van elk huis. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat al uw lichtschakelaars goed werken en dat ze goed worden getest telkens wanneer u een elektrische onderhoudstaak uitvoert. Hier zijn een paar eenvoudige stappen om een lichtschakelaar te controleren:

1. Doe de lichten uit in de kamer die u wilt testen.

2. Open de deur van de kamer die u wilt testen.

3. Raak de knop van de schakelaar aan om te zien of hij aangaat. Zo niet, dan is de schakelaar misschien doorgebrand of is er een probleem met de bedrading in de kamer. Als de schakelaar aangaat wanneer u hem aanraakt, kan er een probleem zijn met de bedrading of met de schakelaar zelf. In beide gevallen moet u de schakelaar vervangen.

Controleer de bedrading naar de kelder.

Het is belangrijk om de bedrading naar de kelder te controleren om er zeker van te zijn dat deze goed is aangesloten en in goede staat verkeert. Controleer of er geen lichten in de kelder branden, test de sluitingen van stopcontacten en schakelaars, controleer op losse draden of kabels, en zorg ervoor dat de aardedraden zijn aangesloten.

Controleer de bedrading naar zolder.

Om uw bedrading op zolder goed te onderhouden, moet u het volgende controleren:

1. Zorg ervoor dat de draden goed zijn aangesloten en geaard.

2. Controleer op gebroken of gerafelde draden, en vervang ze indien nodig.

3. Test of de stopcontacten en schakelaars op uw zolder goed werken.

Controleer de draden naar het dak.

Het is belangrijk om elk jaar te controleren of de bedrading naar het dak in goede staat is. Als er problemen zijn met de bedrading naar het dak, zullen die zich waarschijnlijk manifesteren als problemen met het dak zelf. Door de bedrading naar het dak te controleren, kunt u eventuele problemen vroegtijdig opsporen en complicaties in de toekomst voorkomen.

Problemen met de bedrading van een dak kunnen zich op verschillende manieren manifesteren, zoals lekken, scheuren in de isolatie of zelfs gebroken draden. Door nu preventieve maatregelen te nemen, kunt u ervoor zorgen dat eventuele problemen met de bedrading worden opgespoord en verholpen voordat het grotere problemen worden.

Door de checklist voor elektrisch basisonderhoud in dit artikel te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw huis in goede staat verkeert en klaar is voor toekomstige reparaties of updates.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op