Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

5 belangrijke voordelen van het vervangen van uw meterkast

amsterdam, street, bicycle-6744567.jpg

Met alle technologische vooruitgang is het geen verrassing dat mensen op zoek zijn naar manieren om te besparen op hun elektriciteitsrekening. Een van de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manieren om dit te doen is het vervangen van uw meterkast. Dit heeft vele grote voordelen, waaronder een betere energie-efficiëntie, lagere elektriciteitsrekeningen en bescherming tegen mogelijke elektrische ongelukken.

Een upgrade naar een modern meterkast kan de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren.

Door over te stappen op een modern meterkast kunt u de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren door uw elektriciteitsverbruik te verminderen. U kunt ook geld besparen op uw elektriciteitsrekeningen. Bovendien kan een modern meterkast uw huis beschermen tegen mogelijke elektrische ongelukken.

Het vervangen van uw meterkast kan uw elektriciteitsrekeningen verlagen.

Upgraden naar een modern elektrisch paneel kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw maandelijkse elektriciteitsrekeningen. Door de hoeveelheid elektriciteit die u gebruikt te verminderen, kunt u mogelijk tot 50% besparen. Bovendien, door uw huis te beschermen tegen potentiële elektrische ongelukken, kan een upgrade naar een modern meterkast een essentiële stap zijn in het bereiken van energie-efficiëntie en gemoedsrust.

Het vervangen van uw meterkast kan uw huis beschermen tegen potentiële elektrische ongelukken.

Een modern meterkast kan helpen het risico van elektrische ongelukken in uw huis te verminderen. Door te upgraden naar een geavanceerder meterkast kunt u uw huis beschermen tegen potentiële elektrische ongelukken en een hoger niveau van energie-efficiëntie behouden. Een defect of oud elektrisch paneel kan vaak leiden tot gevaarlijke situaties, zoals brand. Door uw oude paneel te vervangen door een moderner model kunt u de algemene veiligheid en energie-efficiëntie van uw huis verbeteren.

Upgraden naar een modern meterkast kan u helpen energie te besparen, uw elektriciteitsrekening te verlagen en uw huis te beschermen tegen mogelijke elektrische ongelukken. Dus als u overweegt uw meterkast te vervangen, doe het dan vandaag nog!

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op