Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

De verborgen voordelen van het installeren van een elektrisch subkast

netherlands, marram grass, plants-91036.jpg

Kent u de verborgen voordelen van het installeren van een elektrisch subkast? Voeg extra capaciteit toe aan het elektrische systeem van uw huis, en bescherm uzelf tegen schade veroorzaakt door stroompieken – en dat allemaal terwijl u geld bespaart op uw elektriciteitsrekening!

Het belang van een subkast

Een subkastis een essentieel onderdeel van het elektrische systeem van uw huis. Door extra capaciteit toe te voegen, kan het de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren, u beschermen tegen schade door stroompieken en u zelfs helpen geld te besparen op uw elektriciteitsrekening.

De verschillende soorten elektrische subkast

Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische subkasten op de markt, elk met zijn eigen unieke voordelen. Enkele van de meest voorkomende soorten elektrische onderpanelen zijn overspanningsbeveiliging en extra elektrische capaciteit. Door een groepenkast toe te voegen aan uw huis, kunt u de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren en het beschermen tegen schade veroorzaakt door overspanning. Elektrische onderpanelen kunnen u ook helpen geld te besparen op uw elektriciteitsrekening door de elektrische capaciteit van uw huis te vergroten.

De voordelen van het installeren van een elektrisch meterkast/groepenkast

Het toevoegen van een elektrisch subkast aan uw huis kan een aantal voordelen bieden die vaak niet worden overwogen. Door het toevoegen van extra capaciteit aan uw elektrische systeem, kan een elektrisch paneel helpen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Bovendien kan een subkast u beschermen tegen schade veroorzaakt door stroompieken, en u zelfs helpen geld te besparen op uw elektriciteitsrekening.

Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische subkast op de markt, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor uw behoeften. Enkele van de meest voorkomende soorten elektrische subkasten zijn de 10-gauge en 20-gauge panelen. Beide typen panelen hebben een maximale capaciteit van 100 ampère. 10-gauge panelen zijn echter iets dunner dan 20-gauge panelen, waardoor ze esthetischer zijn.

Als u op zoek bent naar een subkast, raadpleeg dan een vakman. Zij zullen in staat zijn om het perfecte type paneel voor uw huis aan te bevelen, gebaseerd op de grootte en het type bedrading in uw huis.

De verschillende soorten elektrische bedrading die kunnen worden gebruikt met een subkast

Er zijn verschillende soorten bedrading die kunnen worden gebruikt met een subkast. Dit betekent dat u verschillende mogelijkheden heeft om de verschillende apparaten in uw huis aan te sluiten. Of u nu een computer op het stopcontact moet aansluiten, of dat u bedrading naar uw apparaten moet leggen, een elektrisch subkast kan de installatie een stuk eenvoudiger maken.

Er zijn drie belangrijke soorten bedrading die een elektrisch subkast kan ondersteunen: normale bedrading, 12-volt bedrading, en 3-fase bedrading. Elk type bedrading heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Normale bedrading is het meest voorkomende type bedrading in woningen. Het wordt gebruikt om apparaten zoals lampen en schakelaars aan te sluiten op het stopcontact. Normale bedrading is betrouwbaar en gemakkelijk te installeren, daarom is het de meest gebruikte bedrading in woningen.

12-volt bedrading is vergelijkbaar met normale bedrading, maar gebruikt een hogere spanning. Dit betekent dat 12-volt batterijen kunnen worden gebruikt om apparaten zoals motorfietsen en boten van stroom te voorzien. 12-volt bedrading is ook bekend als “auto-accu bedrading”.

3-fase bedrading is de meest gecompliceerde vorm van bedrading. Het wordt gebruikt voor grote apparaten zoals koelkasten en wasmachines. 3-fase bedrading vereist een speciaal soort schroevendraaier om te installeren, en het is meestal gereserveerd voor commerciële gebouwen. Maar omdat het zo moeilijk te installeren is, gebruiken maar weinig huizen 3-fase bedrading.

Ongeacht het type bedrading dat u gebruikt, kan een elektrisch subkast u helpen om apparaten in uw huis gemakkelijker en veiliger aan te sluiten. Door het toevoegen van extra capaciteit aan uw elektrische systeem, kan een elektrisch subkast beschermen tegen schade veroorzaakt door stroompieken, de energie-efficiëntie verbeteren en u zelfs geld besparen op uw elektriciteitsrekening

Als u de energie-efficiëntie van uw huis wilt verbeteren, installeer dan een subkast. Niet alleen zal dit extra capaciteit toevoegen aan uw elektrische systeem, maar het kan u ook beschermen tegen elektrische pieken en u geld besparen op uw elektriciteitsrekening.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op