Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Hoe kan ik een stroomonderbreker repareren die steeds afgaat?

flowers, tulips, child-6972916.jpg

Als uw stroomonderbreker blijft doorslaan, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of er geen draden elkaar raken of dat er iets het circuit blokkeert. Als dat niet werkt, moet u mogelijk de stroomonderbreker vervangen.

Wat te doen als uw stroomonderbreker blijft uitvallen

Als uw stroomonderbreker blijft uitvallen, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of de draden in het circuit elkaar raken, of dat er iets het circuit blokkeert. Als dat het probleem niet oplost, moet u misschien de stroomonderbreker vervangen.

Als uw stroomonderbreker oud of beschadigd is, kan hij de elektrische belasting misschien niet aan en slaat hij door. Als uw stroomonderbreker blijft werken, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen. Probeer eerst de stroomonderbreker te resetten door hem bij de hoofdschakelaar uit en dan weer aan te zetten. Als dat niet werkt, moet u mogelijk de stroomonderbreker vervangen.

Het oplossen van een stroomonderbreker die blijft doorslaan

Als uw stroomonderbreker blijft doorslaan, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of een van de draden in het circuit elkaar raken, of dat er iets is dat het circuit blokkeert. Als dat het probleem niet oplost, moet u misschien de stroomonderbreker vervangen.

Als uw stroomonderbreker blijft afgaan en uit geen van de onderstaande tests blijkt dat het probleem bij het circuit zelf ligt, kan het te wijten zijn aan een bedradingsprobleem. Om dit soort problemen op te lossen, begint u met het controleren van alle bedrading in het gebied waar de stroomonderbreker zich bevindt. Zorg ervoor dat er geen vuil of corrosie opbouw op een van de draden of aansluitingen. Als het probleem nog steeds aanhoudt, moet u mogelijk de bedrading in dat gebied te vervangen.

Als uw stroomonderbreker blijft doorslaan en uit een van de onderstaande tests blijkt dat het probleem bij het circuit zelf ligt, kan het te wijten zijn aan een onderdeel in het circuit. Als u het probleem niet kunt oplossen met een van de andere tests, moet u mogelijk het onderdeel vervangen.

Er zijn verschillende soorten componenten die een stroomonderbreker kunnen doen doorslaan. Als u niet zeker weet welke component het probleem veroorzaakt, kunt u elk type component testen met een van de onderstaande tests. Als uit een van de tests blijkt dat het onderdeel niet de oorzaak van het probleem is, moet u het wellicht vervangen.

Als uit geen van de onderstaande tests blijkt dat het probleem in het circuit zelf zit, kan het te wijten zijn aan een bedradingsprobleem. Om dit soort problemen op te lossen, controleert u eerst alle bedrading in het gebied waar de stroomonderbreker zich bevindt. Zorg ervoor dat er geen vuil of corrosie opbouw op een van de draden of aansluitingen. Als het probleem nog steeds aanhoudt, moet u mogelijk de bedrading in dat gebied te vervangen.

Als uw stroomonderbreker blijft doorslaan en uit een van de onderstaande tests blijkt dat het probleem bij het circuit zelf ligt, kan het te wijten zijn aan een onderdeel in het circuit. Als u het probleem niet kunt oplossen met een van de andere tests, moet u mogelijk het onderdeel vervangen.

Er zijn verschillende soorten componenten die een stroomonderbreker kunnen doen doorslaan. Als u niet zeker weet welke component het probleem veroorzaakt, kunt u elk type component testen door

Hoe een stroomonderbreker te vervangen

Als uw stroomonderbreker blijft trippen, kan het zijn omdat iets blokkeert het circuit. In dit geval moet u mogelijk de stroomonderbreker vervangen. Hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen en de stroomonderbreker te vervangen:

1. Controleer of een van de draden in het circuit elkaar raken, of dat er iets het circuit blokkeert.

2. Als dat het probleem niet oplost, moet u misschien de stroomonderbreker vervangen.

Er zijn een paar verschillende soorten stroomonderbrekers, en elk heeft zijn eigen specifieke instructies voor het vervangen ervan. U kunt instructies voor het vervangen van stroomonderbrekers vinden op de website van de fabrikant of door rechtstreeks contact met hen op te nemen.

Als uw stroomonderbreker blijft doorslaan, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of de draden in het circuit elkaar raken of dat er iets het circuit blokkeert. Als dat het probleem niet oplost, moet u misschien de stroomonderbreker vervangen. Als u echter deze stappen volgt, moet u het probleem kunnen oplossen zonder de stroomonderbreker te vervangen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op