Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Kies voor Elektriciteit met Volledige Bescherming – Ga voor Onze Elektrische Diensten!

kinderdijk, dutch, netherlands-3354198.jpg

Elektriciteit is een krachtige en noodzakelijke energiebron, maar bij het werken met elektriciteit zijn er veel risico’s. Om schade en gevaar te voorkomen bij het werken met elektriciteit, is het essentieel dat u de juiste maatregelen neemt. Bij onze elektrische diensten bieden wij volledige en kwaliteitsvolle bescherming. Wij hebben ervaren technici, die u kunnen begeleiden bij het werken met elektrische installaties. Wij helpen u bij het nemen van de juiste maatregelen, waaronder het dragen van de juiste beschermende uitrusting, het loskoppelen van alle apparaten, het gebruik van het juiste gereedschap en het installeren van aardlekschakelaars. Kies voor onze elektrische diensten; dan kunt u er zeker van zijn dat u en uw omgeving optimaal worden beschermd.

Waarom Kiezen voor Onze Elektrische Diensten?

Gezien de complexiteit van elektriciteit is het belangrijk dat u uw eigen veiligheid en die van uw omgeving kan waarborgen. Onze elektrische diensten zijn hierbij van grote waarde! Wij bieden volledige bescherming tegen alle risico’s en gevaren die samengaan met het werken met elektriciteit. Hieronder een opsomming van wat wij kunnen bieden aan onze klanten:

De Juiste Beschermende Uitrusting

• Bescherm uzelf tegen elektrische schokken door de juiste beschermende uitrusting te dragen, waaronder rubberen handschoenen, een veiligheidsbril, een gezichtsscherm, enz.

Loskoppelen Apparaten

• Zorg ervoor dat alle apparaten die op het circuit zijn aangesloten, losgekoppeld zijn voordat u begint met werken aan de elektriciteit.

Verstandig Ondernemen

• Geef toe aan uw eigen beperkingen en houd rekening met uw ervaring met elektrische installatie. Zoek hulp bij een specialist.

Gereedschap en Veiligheidsmaatregelen

• Gebruik het juiste gereedschap voor het werk en zorg ervoor dat u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt, zoals het dragen van beschermende kleding, zoals handschoenen en een veiligheidsbril.

Installeren Aardlekschakelaars

• Installeer aardlekschakelaars in gebieden waar elektriciteit aanwezig is om u en uw omgeving te beschermen tegen de gevaren van elektrische schokken.

Kies Voor Onze Elektrische Diensten!

Kies voor onze elektrische diensten en ervaar volledige bescherming! Met onze ervaring en kennis garanderen wij veiligheid en kwaliteit, zodat u zeker weet dat uw installatie met elektriciteit verantwoordelijk wordt gedaan.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op