Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

8 snelle oplossingen voor verzakte inbouwlampen

sunrise, winter, forest-7852888.jpg

Als uw inbouwspots er een beetje moe uitzien, geen zorgen! Met een paar eenvoudige ingrepen kunt u ze weer helder en aantrekkelijk maken.

Herstel de algemene verlichting door alle andere argon- en fluorescentielampen in de ruimte uit te schakelen.

Door alle andere lampen in de ruimte uit te schakelen, kunt u het evenwicht en de helderheid van uw inbouwverlichting herstellen. Dit is een eenvoudige en gemakkelijke stap die een groot verschil kan maken. Door alle andere lampen uit te schakelen, kunt u ongewenste rommel opruimen en de algehele uitstraling van uw inbouwverlichting verbeteren.

Maak de lens schoon met een milde zeep en water.

De meeste mensen weten dat sop en water de beste manier is om een oppervlak schoon te maken. Maar velen gaan er ook van uit dat de lens van een inbouwlamp net zo is als elk ander oppervlak. Helaas is dat niet altijd het geval. Een vuile lens kan uw lamp troebel en minder helder doen lijken. Zeep en water zullen het vuil en stof verwijderen, maar het is belangrijk om de lens daarna goed af te spoelen. Dit zal alle achtergebleven resten verwijderen en ervoor zorgen dat de lens permanent schoon is.

Koop een nieuwe lamp en installeer deze op de juiste manier.

Voordat u een nieuwe lamp koopt, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat het wattage van de lamp die u koopt compatibel is met uw armatuur. Informeer bij de fabrikant of het wattage van de lamp die u koopt geschikt is voor uw armatuur.

Let bij het installeren van een nieuwe gloeilamp op het volgende:

-De installatie moet worden gedaan door een professional.

-Zorg ervoor dat de nieuwe lamp goed in de fitting zit door er zachtjes op te drukken terwijl u hem draait tot hij vastklikt.

-Draai de schroeven niet te vast aan, want dat kan de lamp beschadigen.

Controleer op eventuele bedradingsproblemen of obstructies.

Als u de draden in de lamp niet kunt zien, is er waarschijnlijk een obstructie in de bedrading. Als er iets is dat de lichtbundel van de lamp blokkeert, zal het licht doorzakken. Soms kan een simpele vervanging van een draad of stekker een verzakte inbouwlamp repareren. Dit is vooral belangrijk om te controleren als uw lamp al een tijdje brandt en de snoeren of stekkers zijn gaan rafelen of in de knoop zijn geraakt.

Maak de buitenkant van de lamp schoon met een vochtige doek.

Om de buitenkant van de lamp schoon te maken, verwijdert u eerst eventuele obstructies of vuil met een stofzuiger. Als er geen obstakels zijn, gebruikt u een vochtige doek om de buitenkant van de lamp schoon te maken. Zorg ervoor dat u rond de lens van de lamp reinigt, en ook rond eventuele bedrading die de zichtbaarheid zou kunnen belemmeren. Gebruik ten slotte een lichtkap om de lamp te beschermen tegen stof en ander vuil.

Installeer nieuwe lichtkapjes.

Als het om inbouwverlichting gaat, gaat er niets boven fel, verblindend licht. Het installeren van nieuwe lichtkapjes is een eenvoudige en gemakkelijke manier om uw inbouwverlichting in haar oude glorie te herstellen. Lichtkapjes zijn er in verschillende vormen en maten om aan elke wens te voldoen – van volledige bedekking tot het toevoegen van extra licht. Als u moeite hebt om de juiste afdekking voor uw behoeften te vinden, raadpleeg dan onze maattabel. Vervang uw lichtkapjes wanneer ze tekenen van slijtage beginnen te vertonen – het is een eenvoudige en betaalbare manier om uw inbouwverlichting er goed uit te laten zien.

Maak de lampenkap schoon.

Door de lampenkap schoon te maken, kunt u de helderheid ervan herstellen en het algehele uiterlijk van de inbouwverlichting verbeteren. Afhankelijk van de leeftijd van de lampenkap kan het schoonmaken ervan speciale zorg en technieken vereisen. Er zijn veel manieren om de lampenkap te reinigen, dus het is belangrijk om de juiste methode te vinden om succes te garanderen. Het schoonmaken van de lampenkap kan een moeilijke taak zijn, maar het is de moeite waard om de helderheid en het uiterlijk van uw inbouwverlichting te herstellen.

Controleer de fitting en vervang deze indien nodig.

Wanneer uw inbouwlamp niet meer zo helder schijnt als vroeger, kan het tijd zijn om de fitting te vervangen. Hiervoor moet u eerst de fitting en de omgeving schoonmaken. Als er obstructies of bedradingsproblemen zijn, moet u die eerst verhelpen. Er zijn verschillende lichtkappen beschikbaar die kunnen helpen het uiterlijk van uw verzakte lampen te herstellen.

Als uw inbouwspots er een beetje moe uitzien, zullen deze acht snelle oplossingen helpen om hun helderheid en aantrekkingskracht te herstellen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op