Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Top 4 Outdoor Led Verlichting Voordelen die u moet weten

casting horn, farm, house-2368494.jpg

Bent u op zoek naar een manier om wat extra klasse en verfijning toe te voegen aan uw woning? Kijk dan niet verder dan ledverlichting voor buiten! Niet alleen kan het uw eigendom er uitnodigender en aangenamer doen uitzien, maar het kan ook helpen om het ‘s nachts veilig te houden. Bekijk hieronder enkele van de belangrijkste voordelen van dit type verlichting.

Tuinverlichting kan u helpen te zien wat u buiten doet, vooral ‘s nachts.

Een van de belangrijkste voordelen van tuinverlichting is dat het u kan helpen zien wat u ‘s nachts buiten doet. Tuinverlichting is er in veel verschillende soorten en enkele van de meest voorkomende soorten zijn portiekverlichting, tuinverlichting en padverlichting. Elk van deze lichten kan een geweldige manier zijn om u te helpen veilig te blijven terwijl u ‘s nachts buiten bent.

Portiekverlichting kan u helpen ‘s nachts veilig buiten te zijn.

Met portiekverlichting kunt u veel gemakkelijker zien waar mensen en auto’s zich in uw omgeving bevinden. Dit kan u helpen om veilig te blijven als u ‘s nachts buiten bent. Als er bijvoorbeeld iemand over straat loopt in de buurt van uw huis, kunt u hem zien voordat hij u ziet. Zelfs als er niemand in de buurt is, kan portiekverlichting toch een aangename gloed geven waardoor uw huis er uitnodigend uitziet en u zich veilig voelt.

Tuinverlichting kan een vleugje elegantie toevoegen aan uw tuin.

Tuinverlichting kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder veiligheid. Het kan u niet alleen helpen om te zien wat u doet, maar het kan u ook helpen om ‘s nachts veilig te blijven. Als u bijvoorbeeld portiekverlichting laat installeren, kunt u zien of er iemand het pad opkomt en diegene ontwijken. Als u tuinverlichting laat installeren, kunt u ‘s nachts zien wat u in uw tuin doet. En ten slotte kan padverlichting ook heel nuttig zijn om uw weg te verlichten als u ‘s nachts over uw terrein loopt.

Het toevoegen van een vleugje elegantie aan uw tuin met buitenverlichting is een geweldige manier om uw planten en bloemen tot hun recht te laten komen. Het is ook een geweldige manier om uw eigendom ‘s nachts veiliger en gemakkelijker toegankelijk te maken. Vergeet de tuinverlichting dus niet bij het plannen van uw buitendecoratie – het kan een enorm verschil maken!

Padverlichting kan u helpen ‘s nachts te zien waar u heen gaat.

Padverlichting kan een belangrijk veiligheidsinstrument zijn bij nachtelijke wandelingen. Ze maken het niet alleen gemakkelijker om te zien waar u naartoe gaat, maar ze kunnen ook helpen om struikelen en andere incidenten te voorkomen. Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om wat extra veiligheid toe te voegen aan uw nachtelijke wandelingen, zijn padlampen een geweldige optie.

De belangrijkste voordelen van led buitenverlichting zijn dat ze een vleugje elegantie en raffinement aan uw eigendom kunnen toevoegen, helpen om het ‘s nachts veilig te houden, en uw tuin en andere delen van uw eigendom verlichten.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op