Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

5 dingen die u moet weten voordat u in Nederland elektriciteit in de badkamer installeert

canal, waterway, barge-2659062.jpg

Wilt u uw badkamer voorzien van de modernste badkamerelektronica? Zoals de elektrische geiser, massagebaden, badkamerwarmer, slim toilet, misschien wilt u zelfs een TV geïntegreerd in de badkamer? Het is allemaal realiseerbaar, zelfs voor meer badkamer elektrische apparaten, maar u moet een goede elektriciteitsbedrading van uw badkamer hebben voordat u de elektrische installaties van uw entertainment nutsvoorzieningen doet. Denkt u erover om in Nederland elektriciteit in uw badkamer te installeren? Lees dan zeker eerst deze vijf dingen!

Het Nederlandse systeem begrijpen

In Nederland wordt elektriciteit geleverd via een gecentraliseerd netwerk. Dit betekent dat alle elektriciteit in het land wordt opgeslagen in grote elektriciteitscentrales en vervolgens via draden wordt gedistribueerd naar huizen en bedrijven.

Het Nederlandse systeem is zeer efficiënt, wat betekent dat u op uw energiekosten kunt besparen door het zelf te installeren. Lees wel eerst de veiligheidsvoorschriften goed door. Het systeem is ook zeer betrouwbaar, dus er is weinig kans dat het uitvalt. Zodra u het systeem hebt geïnstalleerd, moet u het echter regelmatig testen om er zeker van te zijn dat alles goed werkt.

De ruimte voorbereiden

Voordat u elektriciteit in de badkamer installeert, moet u de volgende tips lezen om de ruimte voor te bereiden:

-De muren en de vloer moeten dik genoeg zijn om het gewicht van de bedrading aan te kunnen.

-De ruimte moet vlak zijn en ruimte bieden voor de draden en schakelaars.

-Zorg ervoor dat u toestemming krijgt van uw huisbaas/eigenaar voordat u met de installatie begint.

-Zorg voor een back-up plan voor het geval er iets mis gaat met de installatie.

-Lees de instructies van de fabrikant zorgvuldig door voordat u aan het project begint.

Zodra u het gebied hebt voorbereid, is het tijd om een installateur te vinden. Er zijn veel gekwalificeerde professionals die u kunnen helpen met uw installatie. Zorg ervoor dat u iemand vindt die kennis heeft van het Nederlandse elektrische systeem en gecertificeerd is door een vereniging van elektriciens. Na het vinden van een installateur is het tijd om met de installatie te beginnen.

Een installateur vinden

Wanneer u elektriciteit in uw badkamer wilt installeren, moet u op zoek gaan naar bedrijven met een goede reputatie. Zorg ervoor dat u rond te vragen voor aanbevelingen voor het maken van een beslissing, en zorg ervoor dat u specifiek vragen de installateur over het installeren van elektriciteit in badkamers. Vraag naar garanties en andere waarborgen, en test altijd de elektriciteit voordat u de installatieplaats verlaat.

Stel bij het zoeken naar een installateur een aantal vragen. Deze vragen zijn onder andere:

-Wat is de naam van het bedrijf?

-Wat is hun bedrijfsadres?

-Wat zijn hun telefoonnummers?

-Wat is hun website?

-Hebben ze een vergunning en zijn ze verzekerd?

-Wat is hun ervaring met badkamerinstallaties?

-Voor hoeveel klanten hebben zij in Nederland elektriciteit geïnstalleerd?

Door deze vragen te stellen, kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen over wie u als installateur wilt inhuren. Vergeet niet dat niet alle bedrijven hetzelfde zijn, dus het is belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u er een kiest. Met een goede installateur aan uw zijde wordt het aanleggen van elektriciteit in uw badkamer een koud kunstje!

De elektriciteit installeren

Voordat u de elektrische bedrading in de badkamer installeert, moet u deze eenvoudige richtlijnen volgen.

Er zijn verschillende soorten spanning en frequentie in Nederland, en u zult een installateur moeten vinden die u kan helpen met uw specifieke installatie.

Het Nederlandse systeem is gebaseerd op spanningen en frequenties, wat betekent dat u een omvormer moet installeren als u Amerikaanse elektrische bedrading wilt gebruiken.

Bedrading in de badkamer kan een uitdagende taak zijn, maar met de hulp van een ervaren installateur kan het gemakkelijk worden gedaan.

Na het installeren van de elektriciteit is het belangrijk om deze te testen om er zeker van te zijn dat alles goed werkt.

Het systeem testen

Voordat u uw nieuwe elektrische systeem in de badkamer kunt gebruiken, moet u het testen. Zorg ervoor dat de verlichtingsarmaturen goed zijn aangesloten en werken, sluit het water af bij het hoofdpaneel en test het systeem door enkele lampen aan te doen. Zodra alles naar behoren werkt, kunt u uw nieuwe badkamer elektriciteit gebruiken!

Als je in Nederland elektriciteit in je badkamer wilt installeren, lees dan eerst deze vijf dingen! Begrijp het Nederlandse systeem, bereid de ruimte voor, zoek een installateur, installeer de elektriciteit en test het systeem!

Neem contact op met elektricien-amsterdam.com voor de installatie van de elektriciteit in uw badkamer

We hopen dat dit artikel uw ideeën geeft over het installeren van elektriciteit in uw badkamer. En u weet dat wij u altijd graag helpen als u uw badkamer wilt elektrificeren. Neem contact op met onze elektricien in Amsterdam, wij ontwerpen samen met u en installeren elektriciteit in uw badkamer zoals u dat wilt.

Referentie:

[1]https://electricity24.nl/elektrotechniek

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op