Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Bescherm uw huis en uw gezin met de 8 elektrische verbeteringen die u MOET maken

home, interiors, kitchen-2486092.jpg

8 Elektrische aanpassingen die u MOET doen om uw huis en gezin te beschermen

Vervang oude, verouderde bedrading door nieuwe, veilige bedradingDit zal uw huis helpen beschermen tegen elektrische schokken.

Als er een fout in de bedrading zit, helpen aardlekschakelaars u te beschermen tegen schokken. Oude, verouderde bedrading kan brandgevaarlijk zijn en vervanging door nieuwe, veilige bedrading is de beste manier om uzelf en uw gezin te beschermen. Losse bedrading kan brand veroorzaken. Het controleren en repareren van losse bedrading is essentieel voordat het brand veroorzaakt. Het installeren van LED’s in uw slaapkamer en woonkamer is een kosteneffectieve manier om energie te besparen, en rookmelders zijn essentieel voor elk huis. Laat een energie-audit uitvoeren om eventuele gaten in de energie-efficiëntie van uw huis te vinden, en sluit een verzekering af om eventuele schade door defecte bedrading te dekken.

Installeer aardlekschakelaarsDeze apparaten beschermen u tegen elektrische schokken als er een fout in de bedrading zit.

Als u een probleem hebt met de bedrading dat een elektrische schok veroorzaakt, kan het installeren van een aardlekschakelaar u helpen beschermen tegen letsel. Er zijn verschillende soorten aardlekschakelaars, dus het is belangrijk om de juiste voor uw huis te vinden. U moet een aardlekschakelaar altijd testen voordat u hem installeert, om er zeker van te zijn dat hij goed werkt. Als er een defect is met een aardlekschakelaar, moet u een elektricien bellen om het te repareren. De installatie van een aardlekschakelaar is meestal vrij eenvoudig, maar kan in sommige gevallen ingewikkelder zijn. Zorg ervoor dat een GFCI garantie op uw huis als je besluit om een te installeren.

Upgrade uw slaapkamer en woonkamer verlichting naar LED’sDit is een kosteneffectieve manier om energie te besparen.

Een van de meest kosteneffectieve manieren om energie te besparen in uw huis is om over te schakelen naar LED’s in uw slaapkamer en woonkamer. LED-lampen gebruiken ongeveer 75 procent minder energie dan gewone gloeilampen, dus u bespaart na verloop van tijd veel geld op uw elektriciteitsrekening. Bovendien zijn LED’s een groen alternatief – ze worden gemaakt met minder energie dan traditionele gloeilampen, dus u draagt uw steentje bij aan het milieu. Bovendien geven ze een helderder en aangenamer licht dan traditionele lampen. Als u wilt overstappen, koop dan een gecertificeerde LED-lamp van een gerenommeerde winkelier.

Installeer een rookmelderDit zal u helpen brand in uw huis op te sporen.

Een rookmelder is een van de belangrijkste elektrische upgrades die u kunt maken voor uw huis. De installatie van een rookmelder op elke verdieping van uw huis zal u helpen brand te detecteren in alle gebieden van uw huis. Dit zal u niet alleen helpen om uw gezin te beschermen, maar het zal u ook geld besparen op uw elektriciteitsrekening.

Vervang oude apparaten door nieuwere, meer energie-efficiënte apparatenDit bespaart u geld op de lange termijn.

Als het om uw apparaten gaat, kunt u geld besparen door oudere apparaten te vervangen door nieuwere, efficiëntere modellen. Door dit te doen, kunt u uw ecologische voetafdruk en uw impact op het milieu verminderen. Bovendien hebben deze modellen vaak een langere levensduur, zodat u op de lange termijn geld bespaart. En last but not least: door energie-efficiëntere apparaten te kopen, kunt u besparen op uw energierekening. Dus als u geld wilt besparen op uw energierekening, vervangt u oude apparaten door nieuwere, efficiëntere modellen.

Controleer en repareer losse bedradingAls er losse bedrading is, kan dat brand veroorzaken.

Als u losse bedrading in uw huis, zorg ervoor om het te controleren op schade en repareren als dat nodig is. Dit is belangrijk omdat losse bedrading een groot brandgevaar kan vormen. Als u losse of beschadigde bedrading vindt, onderneem dan meteen actie om een mogelijke brand te voorkomen.

Losse bedrading kan gemakkelijk ergens aan blijven haken en brand veroorzaken. Als u geen goede bedrading hebt, kan er van alles misgaan en brand ontstaan. Beschadigde of losse bedrading kan er ook voor zorgen dat elektriciteit ontsnapt waar dat niet zou moeten, wat kan leiden tot gevaarlijke schokken. Door losse bedrading te controleren en te repareren, vermindert u het risico op brand aanzienlijk.

Doe een energie-audit van uw huisDit zal u helpen het energieverbruik van uw huis te optimaliseren.

Een energie-audit is een waardevolle manier om manieren te vinden om energie te besparen in uw huis. Door een audit te doen, kunt u geldbesparende oplossingen vinden voor uw dagelijkse behoeften. Een audit kan u ook helpen bij het vinden van gebieden die moeten worden verbeterd, zodat u en uw gezin veilig blijven. Audits helpen u ook uit te zoeken of er renovaties of reparaties nodig zijn aan uw huis. Door de tijd te nemen voor een audit kunt u ervoor zorgen dat uw dierbaren veilig zijn en de best mogelijke leefomgeving hebben.

Sluit een verzekering afDit zal eventuele schade als gevolg van defecte bedrading helpen dekken.

Gebrekkige elektrische bedrading is een reëel risico, maar maatregelen nemen om uzelf te beschermen kan duur zijn. Daarom is het belangrijk om een verzekering af te sluiten die schade dekt die wordt veroorzaakt door defecte bedrading. dekking kan essentieel zijn in tijden van crisis. Vergeet niet dat u mogelijk geld kunt claimen als uw huis aanzienlijke schade oploopt als gevolg van defecte bedrading.

Als u twijfelt of uw huis gebrekkige bedrading heeft of niet, kan een energie-audit van uw huis en de installatie van aardlekschakelaars helpen om de situatie te beoordelen. Maar zelfs als er geen problemen zijn, moet u nog steeds oude apparaten en bedrading vervangen door nieuwe, efficiëntere modellen. Zo bespaart u geld op uw maandelijkse energierekening en verbetert u de algehele energie-efficiëntie van uw huis.

Blijf bij brand rustig en verlaat het gebouw snel. Als u niet veilig kunt ontsnappen, probeer het vuur dan niet te bestrijden, maar roep hulp in. En tot slot, houd uw gezin altijd veilig door ervoor te zorgen dat ze weten hoe ze zaklampen en kaarsen veilig moeten gebruiken en welke delen van het huis gevaarlijk zijn.

Door de 8 elektrische verbeteringen die in dit artikel worden genoemd, kunt u uw huis en gezin beschermen tegen mogelijke branden. Met deze eenvoudige stappen kunt u uw huis veiliger maken.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op