Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

canal, river, bridge-2643627.jpg

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze 100+ diensten kunnen worden gecategoriseerd als:

 • Stroomstoring Oplossen
 • Verlichting
 • Stopcontact
 • Groepenkast (meterkast, zekeringkast, verdeelinrichting, schakelkast)
 • Elektrische Stroom Upgrade
 • Elektrische inspectie
 • EV Laadpaal
 • Keuken Elektra
 • Elektricien verwarming
 • Winkel elektricien
 • Restaurant of bar elektricien
 • Elektricien magazijn
 • Hotel elektricien
 • Kantoor elektricien

Installation, Relocation and Repair

Verlichting

Need also lamps? Contact us!

Bij ons bedrijf bieden we een uitgebreide lichtinstallatie, vervanging en reparatieservice voor onze klanten. Ons ervaren team van elektriciens kan op betrouwbare wijze plafondarmaturen, LED inbouwverlichting en track lights installeren. Wij bieden concurrerende prijzen voor onze lichtinstallatiediensten en kunnen op verzoek lampen leveren. Als het gaat om vervanging en reparatie, is ons team goed uitgerust om elk verlichtingsprobleem dat u heeft, snel en efficiënt aan te pakken. Wij bieden concurrerende tarieven voor al onze reparatie- en vervangingsdiensten en kunnen de benodigde lampen leveren.

Lichtinstallatie: €50; Vervanging armatuur,€60; Reparatie armatuur, €70

Power failure?

Stroomstoring/Problemen oplossen

Don’t panic! We can help!

Als u te maken krijgt met veel voorkomende elektrische problemen zoals het doorslaan van stroomonderbrekers en zekeringen, schemerige of flikkerende lampen, stopcontacten die niet werken, dode stopcontacten of schakelaars, bedradingsproblemen, overbelaste circuits, kortsluiting, losse bedradingsaansluitingen, of een circuit dat niet geaard is, kan ons ervaren team van elektriciens u helpen. Wij bieden concurrerende prijzen voor het oplossen van problemen en kunnen elk probleem snel en efficiënt aanpakken. Ons team is goed uitgerust om elk type elektrisch probleem op te lossen en kan u een uitgebreide oplossing bieden.

Probleemoplossing: €130 (geen voorrijkosten, als er niets vervangen hoeft te worden, is €130 de totale vergoeding; als er iets vervangen moet worden, is het vervangingsmateriaal en de arbeid niet inbegrepen in de €130, dan worden de reparatiewerkzaamheden geoffreerd)

Er zal een korting zijn voor de verdere reparatie of upgrade service na de probleemoplossing.

Gebruikt gereedschap: 1. 1. Elektrische testmeter 2. Spanningstester 3. AC/DC digitale multimeter 4. 4. Contactloze spanningsdetector 5. Schroevendraaierset voor elektriciens 6. Elektrische Reparatieset 7. Geïsoleerde draadstrippers 8. Elektrische connectoren 9. Circuit Tracer 10. Kabelgeleidingsset

Wij zullen voor u doen: 1. Onderzoeken en analyseren van elektrische systemen en componenten om fouten te identificeren. 2. Bedrading, armaturen en componenten inspecteren en testen op continuïteit en goede werking. 3. Oplossen en repareren van diverse elektrische problemen zoals stroomonderbrekers, schakelaars en andere elektrische componenten. 4. Herprogrammeren, kalibreren en testen van elektronische controlesystemen. 5. Vervangen van versleten of beschadigde elektrische onderdelen. 6. Identificeren en vervangen van defecte bedrading en componenten. 7. Vervangen van defecte zekeringen en stroomonderbrekers. 8. Installeren en repareren van stopcontacten en verlichtingsarmaturen. 9. Inspecteren en testen van rook-, hitte- en andere detectoren. 10. Installeren en onderhouden van overspanningsbeveiliging en onderbrekingsvrije voedingen.

Socket installation, replacement and repair

Socket

We can help!

Bij ons bedrijf bieden we onze klanten een uitgebreide service voor het installeren, verplaatsen en repareren van stopcontacten. Ons ervaren team van elektriciens kan op betrouwbare wijze enkele, dubbele, geaarde, muurbevestigde en perilex stopcontacten installeren, verplaatsen en repareren. Wij bieden betrouwbare oplossingen voor elk soort stopcontactprobleem dat u kunt hebben en bieden concurrerende prijzen voor onze diensten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van een hoogwaardige service die de veiligheid en betrouwbaarheid van uw stopcontacten garandeert.

Installatie, verplaatsing en reparatie vanstopcontacten: vanaf €50

Add groups? Add switches?

Groepenkast(Meterkast, Zekeringkast, Stroomschakelaar)

Contact us!

Bij ons bedrijf bieden we uitgebreide installatie-, reparatie- en vervangingsdiensten voor onze klanten. Ons ervaren team van elektriciens is goed uitgerust om elk probleem met uw elektrische paneel aan te pakken. Wij bieden betrouwbare oplossingen voor installatie-, reparatie- en vervangingsdiensten en bieden concurrerende prijzen voor al onze diensten. Ons team is toegewijd aan het leveren van een hoogwaardige service die de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische paneel garandeert.

Installatieelektrisch paneel: vanaf €200. Reparatie elektrische panelen: vanaf €180. Vervanging elektrisch paneel: vanaf 220 euro.

Materiaal Merk: ABB, Schneider Electric, Eaton, 5 jaar garantie

Need more power? Need more phases?

Elektrische Stroom Upgrade

Contact us!

Bij ons bedrijf bieden we uitgebreide diensten voor het upgraden van elektrische energie. Ons ervaren team van elektriciens is goed uitgerust om elk probleem met uw elektrische voeding op te lossen. Wij kunnen betrouwbare oplossingen bieden voor 1-fase naar 3-fase upgrades, upgrade van groepsstroom, vervanging van verouderde elektrische componenten door moderne en efficiënte onderdelen, upgrade van bedrading voor veiligheid en functionaliteit, upgrade van elektrisch paneel, en het toevoegen van groepen en draden om aan verdere behoeften te voldoen. Wij bieden concurrerende prijzen voor al onze diensten en kunnen de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische stroom garanderen.

Upgrade elektrischestroom: vanaf €250

Considering buying a home or business property?

Elektrische inspectie

You may need an electrical inspection to tell if it is a good investment!

Bij ons bedrijf bieden we uitgebreide elektrische inspectiediensten voor onze klanten. Ons ervaren team van elektriciens kan zorgen voor betrouwbare elektrische veiligheid, functionaliteit, componenten, bedrading, apparatuur en controle-inspecties. Wij bieden concurrerende prijzen voor al onze diensten en kunnen de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systemen garanderen. Ons team is toegewijd aan het leveren van een hoogwaardige service die u en uw eigendom veilig houdt.

Elektrische inspectie: €150 (voor 10 stopcontacten, 1 groepenkast en 3 lampen)

Need an EV charger in your home or business?

EV Laadpaal

Contact us!u003cbru003e

Wat is inbegrepen in onze EV-lader installatie service?

Need an electrician for your kitchen?

Keuken

Contact us!

Need a heating solution for your home or business?

Heating Electrician

We can help!

Need an electrician for your shop?

Shop Electrician

Contact us!


Wat is inbegrepen in onze Shop Electrician service?

Need an electrician for your restaurant or bar?

Restaurant or Bar Electrician

Contact us!

Need an electrician for your warehouse?

Warehouse Electrician

Contact us! From wiring to programming to automation control!

Need an electrician for your hotel or airbub property or ental appartments?

Hotel Electrician

Contact us!

× Neem direct contact op