Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Loopt u deze winter risico op een stroomstoring?

hut, sea, beach-7739262.jpg

Loopt u deze winter risico op een stroomstoring? Uw huis verwarmd en gekoeld houden, en uw kinderen veilig binnen en buiten houden, zijn de belangrijkste stappen om deze winter veilig te blijven!

1.Hoe bereidt u zich voor op een stroomstoring?

Als de stroom uitvalt, is het eerste wat u moet doen een noodplan opstellen. Daarin staat wat u moet doen als de stroom uitvalt. Een noodplan is belangrijk omdat je nooit weet wanneer je het nodig hebt.

Wat u ook moet doen bij een stroomstoring is uw huis verwarmd en gekoeld houden. Door uw huis te verwarmen houdt u het warm en comfortabel. Door uw huis te koelen voorkomt u een hitteberoerte.

Ook uw kinderen moeten tijdens een stroomstoring zowel binnen als buiten veilig zijn. Zorg ervoor dat ze zich bewust zijn van de gevaren van buiten blijven tijdens een stroomstoring en houd ze veilig binnen.

Ten slotte moet u zelf veilig buiten blijven tijdens een stroomstoring. Zorg bij sneeuw voor een zaklamp, een telefoonoplader en warme kleren. En als er ijs op de grond ligt, moet u laarzen en handschoenen dragen.

2.Hoe kunt u uw gezin beschermen tijdens een stroomstoring?

Voordat de stroom uitvalt, moet u een noodplan opstellen. Dit houdt in dat u weet waar uw gezin naartoe kan gaan in geval van een evacuatie, dat u een minimale hoeveelheid contant geld bij de hand hebt en dat u voldoende voedsel en water hebt voor uw gezin. Het is ook belangrijk om een strategie te hebben om warm en comfortabel te blijven tijdens een stroomstoring. Uw huis verwarmen kan moeilijk zijn bij koud weer, maar het gebruik van een kachel of open haard kan helpen. U kunt ook bepaalde apparaten die elektriciteit gebruiken, zoals ovens en fornuizen, aanzetten om uw huis te verwarmen.

Het is ook belangrijk om uw kinderen te beschermen tijdens een stroomstoring. Zorg dat ze op de hoogte zijn van de evacuatieplannen en blijf binnen tot de stroom weer is hersteld. Als de stroom voor langere tijd uitvalt, houd uw kinderen dan warm en veilig door samen spelletjes te spelen of boeken te lezen. Als u moet evacueren, neem ze dan mee in de auto of op de fiets. Wees u altijd bewust van uw omgeving en let op verdachte activiteiten.

3.Hoe blijf je warm en comfortabel tijdens een stroomstoring?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om warm en comfortabel te blijven tijdens een stroomstoring. Ten eerste, zorg ervoor dat uw huis wordt verwarmd en gekoeld. Als het buiten koud is, moet u uzelf en uw gezin warm houden door binnen te blijven en het verwarmings- en koelsysteem te gebruiken. Ten tweede, zorg voor een noodplan in geval van een stroomstoring. Zo weet u wat u moet doen als de stroom uitvalt. Ten derde, zorg ervoor dat u zich passend kleedt voor het weer. Als het buiten koud is, draag dan kleding die u warm houdt. Ten slotte moet u tijdens een stroomstoring veilig buiten blijven. Als het buiten vriest, blijf dan beschut en ga niet naar buiten.

4.Hoe blijf je veilig buiten tijdens een stroomstoring?

Als het gaat om de veiligheid tijdens een stroomstoring, is het belangrijk om een paar belangrijke punten te onthouden. Eerst en vooral, draag altijd geschikte kleding en handschoenen wanneer u buiten bent. Zorg er bovendien voor dat u indien mogelijk in groepen blijft, want dat draagt bij aan uw veiligheid. Als u naar buiten moet, zorg dan voor een noodplan en wees u bewust van de omgeving. Zorg er ten slotte voor dat uw mobiele telefoon volledig is opgeladen voor noodgevallen en dat u de veiligheidsmaatregelen voor elk weertype kent.

5.Hoe beschermt u uw kinderen tijdens een stroomstoring?

Wanneer de stroom uitvalt, is het belangrijk dat uw kinderen veilig zijn. Zorg dat ze binnen zijn en uit de buurt van elektrische snoeren. Houd uw huis verwarmd en gekoeld om ze warm en comfortabel te houden. En houd een noodplan klaar voor het geval de stroom uitvalt. Uw gezin veilig houden tijdens een stroomstoring is belangrijk; zorg ervoor dat u voorbereid bent!

Om deze winter veilig te blijven, moet u een noodplan hebben, uw huis verwarmd en gekoeld houden en uw kinderen binnen en buiten beschermen. Volg deze eenvoudige tips en u zit goed!

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op