Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Wat te doen als de stroom uitvalt Goede tips voor uw elektrische veiligheid

handles, tool, screwdriver-7705874.jpg

Als uw stroom uitvalt, volg dan deze eenvoudige veiligheidstips om uw elektrische veiligheid te garanderen. Vergeet niet dat u veel kunt doen om uit de stroomstoring te komen.

Voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om je voor te bereiden op een stroomstoring.

Als de stroom uitvalt, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen voor uw elektrische veiligheid. Haal alle apparaten en elektronica uit het stopcontact, schakel alle lichten en alarmen uit en wacht tot iemand u komt helpen. Hier zijn enkele voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen:

-Zorg ervoor dat u een zaklamp op batterijen en een signaalspiegel bij de hand hebt. Deze apparaten kunnen u helpen om in het donker te zien en de communicatie met anderen te vergemakkelijken.

-Zorg ervoor dat alle apparaten zijn losgekoppeld voordat de stroom uitvalt. Dit voorkomt onbedoelde schokken of schade aan uw elektronica.

-Sluit alle ramen en gordijnen tijdens een stroomstoring. Zo houdt u vlooien en ander ongedierte buiten en kunt u beter zien wat er buiten gebeurt.

-Houd kaarsen en lucifers uit de buurt van brandbare materialen. In zo’n afgesloten ruimte kan gemakkelijk brand ontstaan.

Tips om uzelf te beschermen tijdens een stroomstoring.

Trek vóór een stroomstoring altijd de stekker uit alle apparaten en elektronica, doe alle lichten en alarmen uit en wacht tot iemand u komt helpen.

Als u in een donkere kamer bent, gebruik dan een zaklamp om te zien wat er om u heen is.

Volg bij stroomuitval deze tips om uzelf te beschermen tegen elektrische schokken:

– Bedek uw lichaam onmiddellijk met een deken of andere stof als u vonken of vlammen uit een apparaat ziet komen;

– Blijf uit de buurt van gebieden met hoge spanning;

– Bel onmiddellijk hulp als u een tintelend of brandend gevoel krijgt.

Wat te doen als u vastzit in een donkere kamer.

Als u vastzit in een donkere kamer, doe dan het volgende om veilig te blijven:

-Houd het hoofd koel.

-Wees voorzichtig bij het openen van deuren.

-Ga niet van het hoofdpad af.

Tips voor de veiligheid van uw gezin tijdens een stroomstoring.

Als de stroom uitvalt, moet u voorzorgsmaatregelen nemen om uw elektrische veiligheid te garanderen. Hier volgen vier tips:

1. Haal alle apparaten en elektronica uit het stopcontact.

2. Doe alle lichten en alarmen uit.

3. Wacht tot iemand u komt helpen.

4. Zorg voor een noodplan voor als de stroom uitvalt.

Hoewel stroomuitval eng kan zijn, kunnen enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen de ervaring draaglijker maken. Haal alles uit het stopcontact, doe alle lichten en alarmen uit en wacht op hulp – alles wat het risico op letsel bij een stroomstoring kan verminderen, kan nuttig zijn!

Hieronder vindt u een youtube-video met enkele algemene tips voor een stroomstoring. In Nederland kunnen de zaken verschillen. Het zal echter altijd belangrijk zijn om uzelf en uw gezin warm, comfortabel en veilig te houden. Als deze stroomstoring zich bij u voordoet, maar niet bij de buren, neem dan contact op met onze elektricien, wij helpen u! Lees meer over onze storingsdienst.

Referentie:

[1]https://en.wikipedia.org/wiki/Power_outage

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op