Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

10 tips om stroom besparen in huis

netherlands, marram grass, plants-91036.jpg
,

10 tips om stroom te besparen door het vervangen van verouderde apparaten

1. Koop energiezuinige apparaten. Kies voor apparaten met het energielabel A++ of hoger.

2. Koop een energiezuinige koelkast. Kies voor een koelkast met een energielabel A++ of hoger.

3. Koop een energiezuinige wasmachine. Kies voor een wasmachine met een energielabel A++ of hoger.

4. Koop een energiezuinige vaatwasser. Kies voor een vaatwasser met een energielabel A++ of hoger.

5. Koop een energiezuinige droger. Kies voor een droger met een energielabel A++ of hoger.

6. Koop een energiezuinige oven. Kies voor een oven met een energielabel A++ of hoger.

7. Koop een energiezuinige magnetron. Kies voor een magnetron met een energielabel A++ of hoger.

8. Koop een energiezuinige televisie. Kies voor een televisie met een energielabel A++ of hoger.

9. Koop een energiezuinige verlichting. Kies voor LED-verlichting met een energielabel A++ of hoger.

10. Koop een energiezuinige airconditioner. Kies voor een airconditioner met een energielabel A++ of hoger.

10 tips om stroom te besparen door het verminderen van het gebruik van elektronische apparaten

1. Zet elektronische apparaten uit als ze niet worden gebruikt.
2. Gebruik energiezuinige apparaten.
3. Gebruik een stekkerdoos met een schakelaar om meerdere apparaten tegelijk uit te schakelen.
4. Gebruik een energiebesparende stand-by modus.
5. Gebruik een timer om elektronische apparaten automatisch uit te schakelen.
6. Gebruik een energiebesparende monitor.
7. Gebruik een energiebesparende printer.
8. Gebruik een energiebesparende laptop.
9. Gebruik een energiebesparende router.
10. Gebruik een energiebesparende verlichting.

10 tips om stroom te besparen door het installeren van energiezuinige verlichting

1. Kies voor LED-verlichting. LED-verlichting is veel energiezuiniger dan traditionele gloeilampen en spaart tot wel 90% energie.

2. Kies voor dimbare LED-verlichting. Door de verlichting te dimmen, kun je energie besparen zonder dat je het comfort hoeft op te offeren.

3. Kies voor energiezuinige armaturen. Een energiezuinige armatuur kan de energie-efficiëntie van LED-verlichting verder verhogen.

4. Kies voor een slimme verlichting. Slimme verlichting is een goede manier om energie te besparen door automatisch de verlichting aan te passen aan de omgeving.

5. Kies voor een goede verlichtingsplanning. Door de verlichting op de juiste manier te plannen, kun je energie besparen door de verlichting alleen te gebruiken wanneer het nodig is.

6. Kies voor een goede verlichtingstimer. Een verlichtingstimer kan de verlichting automatisch uitschakelen wanneer het niet nodig is.

7. Kies voor een goede verlichtingsthermostaat. Een verlichtingsthermostaat kan de verlichting automatisch dimmen wanneer de omgevingstemperatuur stijgt.

8. Kies voor een goede bewegingssensor. Een bewegingssensor kan de verlichting automatisch uitschakelen wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd.

9. Kies voor een goede lichtregeling. Door de verlichting op de juiste manier te regelen, kun je energie besparen door de verlichting alleen te gebruiken wanneer het nodig is.

10. Kies voor een goede lichtbron. Kies voor een energiezuinige lichtbron zoals LED-verlichting om energie te besparen.

10 tips om stroom te besparen door het gebruik van zonnepanelen

1. Kies voor een zonnepaneel met een hogere efficiëntie. Hoe hoger de efficiëntie, hoe meer stroom je kunt opwekken met hetzelfde aantal panelen.

2. Zorg ervoor dat je zonnepanelen op een goede locatie worden geïnstalleerd. Kies een locatie met veel zonlicht en weinig schaduw.

3. Zorg ervoor dat je zonnepanelen goed worden onderhouden. Controleer regelmatig of er geen vuil of stof op de panelen zit, wat de prestaties kan verminderen.

4. Zorg ervoor dat je zonnepanelen goed worden aangesloten. Gebruik kwalitatief goede kabels en verbindingen om de prestaties te verbeteren.

5. Gebruik een omvormer met een hogere efficiëntie. Een hoog rendement betekent dat je meer stroom kunt opwekken met minder energie.

6. Gebruik een slimme meter om je stroomverbruik te monitoren. Zo kun je zien hoeveel stroom je opwekt en hoeveel je verbruikt.

7. Gebruik een zonnepaneel met een hogere wattage. Hoe hoger de wattage, hoe meer stroom je kunt opwekken.

8. Gebruik een zonnepaneel met een hogere voltage. Hoe hoger het voltage, hoe meer stroom je kunt opwekken.

9. Gebruik een zonnepaneel met een hogere temperatuurcoëfficiënt. Hoe hoger de temperatuurcoëfficiënt, hoe meer stroom je kunt opwekken bij hogere temperaturen.

10. Gebruik een zonnepaneel met een hogere open-circuit-spanning. Hoe hoger de open-circuit-spanning, hoe meer stroom je kunt opwekken.

10 tips om stroom te besparen door het installeren van een slimme thermostaat

1. Installeer een slimme thermostaat om de temperatuur in uw huis automatisch te regelen.

2. Stel de thermostaat in op een lagere temperatuur als u niet thuis bent.

3. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende kamers te regelen.

4. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende tijdzones te regelen.

5. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende seizoenen te regelen.

6. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende kamers te regelen, afhankelijk van de bezetting.

7. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende kamers te regelen, afhankelijk van de tijd van de dag.

8. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende kamers te regelen, afhankelijk van de buitentemperatuur.

9. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende kamers te regelen, afhankelijk van de luchtvochtigheid.

10. Gebruik de slimme thermostaat om de temperatuur in verschillende kamers te regelen, afhankelijk van de luchtkwaliteit.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op