Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

3 snelle en gemakkelijke last-minute geschenken voor elektriciens

holland, netherlands, windmill-2255757.jpg

Deze drie geschenken voor elektriciens zullen zeker in de smaak vallen, ongeacht de gelegenheid. Van gadgets tot handig gereedschap, deze geschenken zijn perfect voor elke elektricien op uw lijst. Of je nu een speciale gebeurtenis viert of gewoon je waardering wilt tonen, met deze cadeaus zullen ze je het hele jaar door bedanken!

Gadgets voor elektriciens.

Als het gaat om het hebben van het gereedschap dat ze nodig hebben om hun werk te doen, hebben elektriciens altijd veel op hun bord. Van elektrisch gereedschap tot laptop opladers, er is een gadget voor elke behoefte.

Een van de beste manieren om uw elektricien op weg te helpen is met een utility gadget kit. Deze kits komen met alles van een schroevendraaier tot een universele lader. Ze bieden niet alleen het gereedschap dat ze nodig hebben, maar ze zijn ook in staat om hun werkruimte schoon en georganiseerd te houden.

Een andere geweldige manier om uw elektricien te helpen is door hem te voorzien van elektrisch gereedschap. Van boren tot zagen, deze gereedschappen zijn essentieel voor het uitvoeren van hun werk. Ze maken het werk niet alleen gemakkelijker, maar zorgen ook voor veiligheid.

Om uw elektricien te helpen georganiseerd te blijven, kunt u hem een laptoptas of een organizer voor zijn stroomkabels geven. Dit houdt alles netjes en opgeruimd, en het zal ook hun werk gemakkelijker maken.

Gereedschap voor elektriciens.

Uw elektricien heeft het juiste gereedschap nodig voor zijn werk. Het kan moeilijk zijn om het juiste gereedschap voor de juiste klus te vinden, maar met de juiste gereedschapskist kan uw elektricien elk project aan. Er zijn veel verschillende soorten gereedschapskisten beschikbaar, dus het is belangrijk om er een te vinden die past bij de behoeften van uw elektricien. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gereedschapskisten en wat ze bevatten:

1) Veiligheidsbril. Een veiligheidsbril beschermt uw ogen tegen puin en andere potentiële gevaren.

2) Veiligheidshandschoenen. Veiligheidshandschoenen beschermen uw handen tijdens het werk.

3) Zaklampen. Een zaklamp is essentieel voor elke elektricien tijdens een reparatie of installatie. Het kan u helpen zien in het donker en ervoor zorgen dat u niet struikelt over draden of puin.

4) Hamer. Een hamer kan worden gebruikt voor verschillende taken, zoals het aandraaien van bouten of het slaan van spijkers in planken.

5) Moersleutelset. Een moersleutelset bestaat uit verschillende maten en vormen sleutels voor verschillende schroeven en bouten.

Welk type gereedschapsset uw elektricien ook nodig heeft, het vinden van de juiste set kan ontmoedigend zijn. Met een beetje onderzoek kunt u echter de perfecte set voor uw elektricien vinden. Vergeet niet om een kit te kiezen die past bij de behoeften van uw elektricien, niet de behoeften van wat u denkt dat ze nodig hebben.

Last minute cadeau-ideeën voor elektriciens.

Als het gaat om last minute geschenken voor elektriciens, zijn er een verscheidenheid aan opties beschikbaar. Gadgets, gereedschap en cadeaubonnen voor elektriciens zijn allemaal goede keuzes. Hier zijn drie snelle en gemakkelijke ideeën om u op weg te helpen.

1. Een gadget kit voor elektriciens.

Dit is een geweldige optie voor iedereen die wil een doordachte geschenk. Een gadget kit kan van alles bevatten, van een nieuwe zaklamp tot een riemgesp voor elektriciens. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die zijn elektrische werk gemakkelijker wil maken.

2. Een gereedschapskist voor elektriciens.

Een gereedschapskist is geweldig voor die momenten dat je gewoon een paar basisgereedschappen nodig hebt. Het kan alles bevatten, van tangen tot een schroevendraaierset. Dit is het perfecte cadeau voor iemand die zijn werk snel en efficiënt gedaan moet krijgen.

3. Een cadeaubon voor een elektricien winkel.

Tot slot, als u op zoek bent naar het perfecte last minute cadeau, kies een cadeaubon voor een elektricien winkel. Deze certificaten zijn perfect voor iedereen die graag zijn handen vuil maakt. Ze kunnen worden gebruikt bij elke erkende elektricien winkel in uw omgeving.

Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is, er zijn altijd geschenken voor elektriciens. Deze drie ideeën zijn zeker te behagen, en zal helpen om elke elektricien dag.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op