Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

5 beveiligingsupgrades voor uw hightech smart home

elektricien halsteren

Bent u bezorgd over de veiligheid van uw high-tech smart home? Hier zijn vijf beveiligingsupgrades die u kunt uitvoeren om u en uw gezin veilig te houden.

Upgrade uw smart home beveiligingscamera’s naar HD-camera’s voor betere kwaliteit beelden.

Door uw thuisbeveiligingscamera ‘ste upgraden naar HD-camera’s krijgt u betere kwaliteit beelden van alle activiteiten in en rond uw huis. Dit zorgt voor een veiligere omgeving voor u en uw gezin.

Voeg een intelligent huisbeveiligingssysteem toe om de ingangen en ramen van uw huis te bewaken.

Het toevoegen van een smart home beveiligingssysteem om de ingangen en ramen van uw huis te bewaken kan helpen om u en uw gezin veilig te houden. Een beveiligingscamera kan u kwaliteitsbeelden geven van alles en iedereen die uw huis binnenkomt of verlaat, terwijl een bewegingsdetector u kan waarschuwen als er beweging in de buurt is. Met een alarmsysteem dat waarschuwingen en updates stuurt, weet u altijd wanneer er iets in uw huis gebeurt. Houd uw gezin veilig door een beveiligingssysteem te installeren dat alle mogelijke toegangspunten afdekt en uw waterkranen bewaakt.

Installeer een huisbeveiligingssysteem dat waarschuwingen en updates verstuurt wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Een huisbeveiligingssysteem met bewegingsdetectie kan u en uw gezin veilig houden door de omgeving van uw huis te bewaken. U wordt niet alleen gewaarschuwd voor elke beweging, maar u ontvangt ook updates telkens als er een verandering in de activiteit is – of dat nu iemand is die uw huis binnenkomt of verlaat, of als er een verstoring in de buurt is. Dit geeft u gemoedsrust terwijl u uw dag doorneemt, wetende dat u altijd op de hoogte bent van wat er in uw huis gebeurt.

Installeer een bewaakte waterklep om uw huis te beschermen tegen overstromingen.

Een bewaakte waterklep kan u helpen uw huis te beschermen tegen overstromingen in geval van een natuurramp of stroomstoring. Door uw watertoevoer te controleren, kunt u dure schade aan uw huis door waterlekkage voorkomen. Het onderhouden van een bewaakte waterklep is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneert. Als u een bewaakte waterklep heeft, zorg er dan voor dat u regelmatig onderhoud pleegt om ervoor te zorgen dat deze goed blijft werken.

Vervang de verlichting in uw huis door lichtere, veiligere lampen.

De verlichting van uw huis moet zo veilig mogelijk zijn. Heldere, veilige lampen kunnen criminelen en dieven ervan weerhouden uw huis binnen te gaan. Er zijn verschillende soorten lampen verkrijgbaar die aan uw beveiligingsbehoeften voldoen. Het upgraden van de verlichting van uw huis is een betaalbare manier om de veiligheid van uw huis te verbeteren. Heldere, veilige verlichting is een must voor elk hightech smart home.

Deze vijf beveiligingsupgrades voor uw hightech smart home helpen u en uw gezin veilig te houden. Door uw beveiligingscamera’s te upgraden, een smart home-beveiligingssysteem toe te voegen, uw ingangen en ramen te bewaken en bewaakte waterkranen te installeren, bent u klaar voor elke indringer.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op