Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

5 Veel voorkomende problemen met lichtschakelaars die u niet kende

groningen, canal, boats-5372387.jpg

Gaan uw lichten altijd vanzelf aan en uit? Flikkeren ze? Mogelijk heeft u een probleem met uw lichtschakelaar. In dit artikel behandelen we vijf veelvoorkomende problemen met lichtschakelaars en hoe u ze kunt oplossen.

Uw lichtschakelaar is kapot

Als uw lichtschakelaar niet werkt, probeer hem dan te vervangen. Als uw lichtschakelaar blijft hangen, kan het helpen om hem schoon te maken. Als uw lichtschakelaar vuil is, moet u hem misschien vervangen. In sommige gevallen moet een lichtschakelaar worden vervangen omdat hij niet meer brandt of werkt.

Uw lichtschakelaar werkt niet

Als uw lichtschakelaar niet werkt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het te repareren. Als uw lichtschakelaar niet werkt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om hem te laten werken. Als uw lichtschakelaar niet werkt, kan het zijn dat hij slecht is geworden. Als uw lichtschakelaar niet werkt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen en te repareren. Hieronder volgen zes dingen die u kunt doen als uw lichtschakelaar niet werkt:

1. Test uw lichtschakelaar door hem aan en uit te zetten.

2. Controleer of uw lichtschakelaar aan de muur is ingeschakeld.

3. Controleer of uw lichtschakelaar kronkelt of gekarteld is.

4. Controleer of uw lichtschakelaar kleuren draait.

5. Controleer of uw lichtschakelaar heet aan voelt als u hem aanraakt.

6. Reset uw stroomonderbreker als al het andere faalt.

Uw lichtschakelaar plakt

Als uw lichtschakelaar plakkerig is, kan het moeilijk zijn om het licht aan of uit te doen. Het kan er ook voor zorgen dat uw verlichting flikkert. Als uw lichtschakelaar kleeft, kan het moeilijk zijn om de deur te openen of te sluiten. Bovendien, als uw lichtschakelaar kleverig is, kan het een puinhoop creëren wanneer u hem probeert te gebruiken. Tot slot, als uw lichtschakelaar plakkerig is, moet u hem misschien schoonmaken met een doek of een stofzuiger.

Uw lichtschakelaar is vuil

Als uw lichtschakelaar vuil is, kan hij ervoor zorgen dat uw lichten flikkeren en vanzelf uitgaan. Vuile schakelaars zijn ook moeilijk te openen, aan te zetten of af te stellen. Om uw lichtschakelaar goed te laten werken, moet hij schoon zijn. Eén manier om hem schoon te maken is met een doek of stofdoek. Als de schakelaar echter meer dan een basisreiniging nodig heeft, moet u hem misschien vervangen.

Uw lichtschakelaar brandt maar werkt niet

Als uw lichtschakelaar niet werkt, kan dat komen door een gebroken draad. Als uw lichtschakelaar niet uit of aan gaat, kan dat komen door een probleem met de bedrading van de schakelaar. Als uw lichtschakelaar plakkerig is, kan dit komen doordat er smurrie of stof op de schakelaar zit. Als uw lichtschakelaar vuil is, kan dat komen doordat er deeltjes op de schakelaar zitten die de doorgang van elektriciteit blokkeren. Als u denkt dat uw lichtschakelaar brandt maar niet werkt, moet u de schakelaar testen door hem uit en weer aan te zetten.

Als uw lichtschakelaar kapot is, probeer hem dan te vervangen. Als uw lichtschakelaar niet werkt, probeer hem dan te resetten. Als uw lichtschakelaar plakkerig is, spuit er dan wat WD40 op. Als uw lichtschakelaar vuil is, probeer hem dan schoon te maken. Als uw lichtschakelaar brandt maar niet werkt, probeer dan de gloeilamp te vervangen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op