Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

De waarheid over doe-het-zelf elektriciteitswerk en de verborgen risico’s ervan

beach, woman, netherlands-7140587.jpg

Heb je ooit het gevoel dat je alles zelf zou kunnen doen, zonder hulp te hoeven vragen? Nou, de kans is groot dat u niet de enige bent. Veel huiseigenaren hebben het gevoel dat ze elke taak aankunnen, zelfbouw of anderszins, maar dat is niet altijd het geval. In dit artikel bespreken we enkele van de verborgen gevaren van elektrische werkzaamheden, en hoe u deze kunt vermijden. Dit bespaart u niet alleen tijd en gedoe op de lange termijn, maar het houdt u ook veilig.

De gevaren van doe-het-zelf-werkzaamheden.

Iedereen die wel eens zelf aan de slag is gegaan met elektriciteit weet dat het gevaarlijk kan zijn. Er zijn een aantal redenen waarom dit het geval is, en elk van hen is de moeite waard om over na te denken voordat u eraan begint. Verkeerde bedrading kan bijvoorbeeld leiden tot brand, terwijl het gebruik van het verkeerde gereedschap of de verkeerde apparatuur nog meer schade kan veroorzaken.

Een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om deze gevaren te vermijden, is u bewust zijn van de risico’s die eraan verbonden zijn. Doe onderzoek voordat u begint met elektriciteitswerkzaamheden – probeer niet alles ter plekke te leren. Maak uzelf vertrouwd met het gereedschap en de apparatuur die u nodig hebt en zorg ervoor dat u de bijbehorende instructies begrijpt. En als er iets misgaat, probeer het dan niet zelf te repareren. Bel een vakman voor hulp.

Naast kennis van de risico’s is voorbereiding een andere belangrijke factor om doe-het-zelf-rampen met elektriciteit te voorkomen. Zorg ervoor dat u al het benodigde gereedschap en de benodigdheden hebt voordat u aan de slag gaat en lees de instructies goed door. Dit bespaart u niet alleen tijd en gedoe, maar voorkomt ook dat u fouten maakt.

Hoe vermijdt u de verborgen gevaren van elektriciteitswerken?

Er zijn een paar dingen waar iedereen rekening mee moet houden als hij of zij zelf aan de slag gaat. Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is om altijd het juiste gereedschap voor de klus te gebruiken. Zorg ervoor dat uw gereedschap veilig is en goed opgeborgen; u wilt niet dat er iets gebeurt dat u schade kan berokkenen.

Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden is om bewust te zijn van de gevaren van elektriciteit. Zorg ervoor dat u goed bent uitgerust voor elk soort elektrisch werk dat u zou kunnen doen en gebruik altijd uw gezond verstand wanneer u met elektriciteit werkt. Volg de veiligheidstips van gerenommeerde bedrijven en neem geen onnodige risico’s. Dat kan uw leven in gevaar brengen. Dat zou uw leven in gevaar kunnen brengen en uiteindelijk onnodig zijn.

De gevaren van doe-het-zelf elektriciteitswerk zijn ernstig, en huiseigenaren moeten zich daarvan bewust zijn. Door de richtlijnen in dit artikel te volgen, kunt u enkele van de gevaarlijkste risico’s van elektrisch werk vermijden.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op