Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

De waarheid over preventief elektrisch onderhoud

girls, children, tulips-739071.jpg
,

Weet u waarom preventief elektrisch onderhoud zo belangrijk is in de industrie? Zo niet, lees dan verder voor meer informatie over de voordelen en valkuilen van deze gangbare praktijk.

Wat zijn de voordelen van preventief elektrisch onderhoud?

Voorkom dure reparaties in de toekomst.

Laat uw apparatuur soepel en efficiënt werken.

Verzeker uw veiligheid.

Het voorkomen van dure reparaties is een van de belangrijkste voordelen van preventief elektrisch onderhoud. Door tijdig preventief elektrisch onderhoud uit te voeren, minimaliseert u de kans dat uw apparatuur in de toekomst gerepareerd of vervangen moet worden. Dit kan u op de lange termijn veel geld besparen.

Door uw apparatuur soepel en efficiënt te laten draaien, houdt u bovendien uw bedrijf optimaal draaiende. Als uw machines niet naar behoren werken, zullen uw klanten problemen en vertragingen ondervinden. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijfsresultaten.

Ten slotte is het waarborgen van uw veiligheid altijd een topprioriteit. Als er iets misgaat met een elektrische machine, kan dit leiden tot ernstige verwondingen of zelfs de dood. Door preventieve maatregelen te nemen, zoals elektrisch preventief onderhoud, kunt u de kans hierop verkleinen.

Wat zijn de valkuilen van preventief elektrisch onderhoud?

Preventief elektrisch onderhoud kan een kostbaar en tijdrovend proces zijn. Door preventief elektrisch onderhoud aan uw apparatuur uit te voeren, kunt u op de lange termijn geld besparen. Als u preventief elektrisch onderhoud echter verkeerd uitvoert, kunt u garanties laten vervallen of schade aan de apparatuur veroorzaken. Bovendien kan onjuist preventief elektrisch onderhoud schadelijk zijn voor het milieu.

Om deze sancties te voorkomen, is het belangrijk om de voordelen en valkuilen van preventief elektrisch onderhoud te begrijpen. Wanneer u een bedrijf kiest om preventief elektrisch onderhoud voor u uit te voeren, vraag dan naar hun ervaring en kwalificaties. Bekijk ook de garantiegegevens van de apparatuur die wordt onderhouden om er zeker van te zijn dat deze nog geldig zijn. Wees ten slotte altijd voorzichtig bij het uitvoeren van preventief elektrisch onderhoud – weet wat u doet en neem de juiste veiligheidsmaatregelen.

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij het uitvoeren van preventief elektrisch onderhoud?

Bij het uitvoeren van preventief elektrisch onderhoud is het belangrijk te letten op tekenen van elektrische schade. Schade kan zich op verschillende manieren manifesteren, dus het is belangrijk om aandacht te besteden aan de oorzaak van het probleem. Enkele veel voorkomende tekenen van elektrische schade zijn

-Kabels of connectoren die gerafeld zijn of tekenen van slijtage vertonen

Verlichtingsarmaturen die flikkeren of helemaal niet werken

-Elektrische apparaten die niet naar behoren functioneren

Als een van deze tekenen aanwezig is, is het belangrijk om actie te ondernemen en het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Zo kunt u verdere schade voorkomen en ervoor zorgen dat uw elektrische systeem functioneel en bruikbaar blijft.

Preventief elektrisch onderhoud is een gangbare praktijk in de sector, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Door de voordelen en valkuilen van preventief elektrisch onderhoud te begrijpen, kunnen technici hun apparatuur soepel laten werken en potentiële schade helpen voorkomen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op