Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Een elektrotechnisch onderhoudsbedrijf dat u kunt vertrouwen? Neem vandaag nog contact op met Electricity24!

cannal, holland, netherlands-4918751.jpg

Bent u op zoek naar een elektrotechnisch onderhoudsbedrijf dat u kunt vertrouwen? Kijk dan niet verder dan Electricity24! Dit betrouwbare bedrijf is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle soorten elektrische apparatuur, waaronder lampen, ventilatoren, apparaten en meer. Neem vandaag nog contact met hen op om te beginnen!

Introductie van Electricity24, een betrouwbaar elektriciteitsonderhoudsbedrijf waarop u kunt vertrouwen.

Als het gaat om het vinden van een elektriciteitsbedrijf dat u kunt vertrouwen, is Electricity24 een goede keuze. Dit betrouwbare bedrijf is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle soorten elektrische apparatuur, van lampen tot apparaten. Dus als u ooit hulp nodig heeft met uw elektrische problemen, neem dan zeker contact met hen op. Ze zullen u graag helpen op welke manier dan ook.

Als het gaat om elektrische problemen, neem dan geen risico’s – doe een beroep op Electricity24! Dit ervaren bedrijf is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle soorten elektrische apparatuur, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw apparaten zo snel en efficiënt mogelijk weer werken.

Electricity24 heeft jarenlange ervaring achter de rug, dus ze weten precies hoe ze uw apparaten snel en zonder complicaties weer aan de praat kunnen krijgen. Met hun expertise kunt u er zeker van zijn dat uw elektrische problemen snel en zonder gedoe worden verholpen.

Maakt u zich geen zorgen, weten wat u moet doen als het misgaat is één ding – maar de vakkundige professionals van Electricity24 aan uw zijde hebben maakt alles echt gemakkelijker. Dus als u elektrische problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen – ze helpen u graag!

De diensten van Electricity24 omvatten reparatie en onderhoud van alle soorten elektrische apparatuur.

Als uw apparaten of lichten niet werken zoals ze zouden moeten, of uw stroom valt uit, kan Electricity24 helpen. Of uw schakelaar is gestopt met werken of u gewoon een snelle oplossing nodig heeft, deze ervaren professionals zijn hier om te helpen. Neem vandaag nog contact met hen op voor al uw elektrische behoeften!

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar elektrisch onderhoudsbedrijf, kijk dan niet verder dan Electricity24! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle soorten elektrische apparatuur, dus u kunt er zeker van zijn dat er voor uw elektrische behoeften wordt gezorgd. Neem vandaag nog contact met hen op om te beginnen!

Als u hulp nodig heeft bij uw elektrische problemen, neem dan vandaag nog contact op met Electricity24.

Als u elektrische problemen met uw huis ervaart, is het altijd een goed idee om hulp te zoeken. Niet alleen kan Electricity24 u helpen om uw apparatuur weer goed te laten werken, maar ze bieden ook betaalbare tarieven en betrouwbare service. Bovendien zal hun jarenlange ervaring ervoor zorgen dat uw problemen snel en efficiënt worden verholpen. Aarzel dus niet om vandaag nog contact met hen op te nemen!

Als u een elektrisch onderhoudsbedrijf nodig heeft dat u kunt vertrouwen, neem dan vandaag nog contact op met Electricity24! Ze zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle soorten elektrische apparatuur, dus u kunt er zeker van zijn dat er voor uw behoeften wordt gezorgd.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op