Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

elektra groep

cottages, row, colorful-2729136.jpg
,

Elektra Groep in Meterkast: Wat is het en Waarom is het Belangrijk?

Een elektra groep in een meterkast is een slimme en veilige manier om elektra aan te sluiten in een woning. Het is een geïntegreerd systeem dat bestaat uit een meterkast met een elektrisch paneel en verschillende elektrische groepen. Elk van deze groepen heeft een eigen zekering en stroomkring. Hierdoor kunnen verschillende elektrische apparaten, zoals een wasmachine, oven of verlichting, veilig worden aangesloten en gebruikt.

Het is belangrijk dat het elektrische systeem in een woning veilig en goed wordt geïnstalleerd, omdat het anders kan leiden tot elektrische schade en brand. Daarom is het zo belangrijk om een elektra groep in de meterkast te hebben. Met deze oplossing worden de verschillende elektrische apparaten veilig en goed geïsoleerd van elkaar, wat het risico op kortsluiting of een elektrische schok vermindert.

Als u meer elektrische groepen in uw meterkast wilt toevoegen, kunnen onze elektriciens u helpen.

Ze zorgen ervoor dat het elektrische systeem goed en veilig wordt geïnstalleerd, zodat u zorgeloos van uw elektrische apparaten kunt genieten.

Als u onze dienst Elektra Groep Toevoegen gebruikt, kunnen onze elektriciens een elektra groep toevoegen in uw meterkast of in uw woning. Daarnaast kunnen ze ook stopcontacten en elektrische aansluitingen aanbrengen. Al onze diensten worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw elektrische installatie veilig en betrouwbaar is.

Prijs

Als u onze dienst Elektra Groep Toevoegen gebruikt, zijn de prijzen als volgt:

Een groep toevoegen in de meterkast: vanaf €50

Een groep draad toevoegen in een woning of bedrijfspand: vanaf €400

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op