Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Elektrische schokken kunnen dodelijk zijn – gebruik deze tips om uw gezin veilig te houden

sunset, road, trees-2732937.jpg

Wist u dat elektrische schokken dodelijk kunnen zijn? Het is zelfs een van de belangrijkste oorzaken van dood door ongeval in de wereld. Houd uw gezin veilig door deze tips te volgen om elektrische schokken in huis te voorkomen.

Houd snoeren overzichtelijk en uit de buurt van kinderen

Om uw gezin te beschermen tegen elektrische schokken, is het belangrijk om snoeren goed te organiseren. Zo is de kans kleiner dat snoeren worden losgetrokken en dat er over wordt gestruikeld. Houd snoeren bovendien buiten het bereik van kinderen om ongelukken te voorkomen.

Wees voorzichtig met verlengsnoeren

Vermijd, indien mogelijk, het gebruik van verlengsnoeren. Ze zijn vaak niet zo veilig als gewone snoeren. Verlengsnoeren hebben meer bewegende delen en kunnen gevaarlijker zijn als ze beschadigd zijn of als ze worden gebruikt op een manier die niet veilig is.

Als u toch een verlengsnoer moet gebruiken, volg dan deze veiligheidstips:

– Houd de snoeren georganiseerd. Als uw snoeren in de knoop zitten, is de kans groter dat ze beschadigd raken.

Gebruik een snoerbeschermer. Snoerbeschermers helpen voorkomen dat snoeren in de knoop raken en dat ze te vaak in het stopcontact worden gestoken.

– Gebruik een aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar beschermt u tegen elektrische schokken als er een probleem is met de stroomtoevoer naar uw huis.

– Gebruik een verlengsnoer met een overspanningsbeveiliging. Een overspanningsbeveiliging helpt uw apparaat te beschermen tegen onverwachte stroompieken die het kunnen beschadigen.

Gebruik waar mogelijk een geaard stopcontact

Een geaard stopcontact is belangrijk bij het gebruik van elektrische apparaten. Het beschermt uw gezin tegen elektrische schokken. Een geaard stopcontact kan het risico op elektrische schokken verkleinen. Om een geaard stopcontact te gebruiken, steekt u de stekker van het apparaat in het stopcontact en steekt u vervolgens het netsnoer in de muur.

Om uw gezin te beschermen tegen elektrische schokken, moet u de snoeren overzichtelijk en uit de buurt van kinderen houden, voorzichtig zijn bij het gebruik van verlengsnoeren en waar mogelijk een geaard stopcontact gebruiken.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op