Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Hoe stroompieken uw elektronica om zeep helpen

waterway, stream, footbridge-3168433.jpg

Breng uw elektronica niet in gevaar door stroompieken!

Wat zijn stroompieken?

Een spanningspiek is een plotselinge stijging van de spanning die uw elektronica kan beschadigen. Ze kunnen spanningspieken veroorzaken die uw elektronica kunnen beschadigen, doen stoppen met werken of zelfs in brand doen vliegen.

Wat zijn de gevaren van stroompieken?

Er zijn een aantal gevaren verbonden aan stroompieken. Ze kunnen ervoor zorgen dat uw elektronica niet meer werkt, in brand vliegt of zelfs defect raakt. Als u vermoedt dat uw elektronica is beschadigd als gevolg van een stroomstoot, probeer deze dan niet zelf te repareren – bel een technicus.

Hoe voorkomt u stroompieken?

Wees u bewust van uw omgeving om stroompieken te voorkomen. Houd het stroomverbruik in uw huis en kantoor in de gaten en schakel uw elektronica uit als u ze niet gebruikt. Gebruik overspanningsbeveiligingen om uw elektronica te beschermen en zorg ervoor dat u ze reset (als ze een batterij hebben) na een stroompiek. En ten slotte moet u weten hoe u een stroomstoot kunt herkennen en de juiste maatregelen nemen.

Hoe beschermt u uw elektronica tegen stroompieken?

Stroompieken kunnen uw elektronica beschadigen en u moet maatregelen nemen om ze te beschermen. Er zijn veel dingen die u kunt doen om stroompieken in de eerste plaats te voorkomen, en als ze eenmaal zijn opgetreden, volgt u deze tips om de schade te beperken:

Wees u bewust van de gevaren van stroompieken en weet hoe u uw elektronica kunt beschermen.

Installeer een overspanningsbeveiliging in uw huis of kantoor om uw elektronica te beschermen tegen stroompieken.

Gebruik de juiste veiligheidspraktijken bij het omgaan met elektrische apparatuur, waaronder het vermijden van stroompieken.

Houd uw elektronica up-to-date met de nieuwste beschermende software en firmware.

Stroompieken zijn een veel voorkomend probleem dat uw elektronica kan beschadigen. Zorg ervoor dat u ze voorkomt door de juiste beveiliging te gebruiken en deze tips op te volgen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op