Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

impulsdrukker

home, modern, furniture-1680800.jpg

Impulsdrukker

Een impulsdrukker, ook wel pulsdrukker, puls-, druk- of momentschakelaar genoemd, is een schakelaar die direct terugveert wanneer de schakelaar wordt losgelaten. De verbinding wordt dus direct verbroken wanneer de schakelaar wordt losgelaten.

Hoe werkt een impulsdrukker?

Een impulsdrukker werkt als een soort beldrukker. Wanneer er op de impulsdrukker wordt gedrukt, wordt er een verbinding gemaakt met bijvoorbeeld een bel. Wanneer de impulsdrukker weer wordt losgelaten, wordt de verbinding direct verbroken.

Waar wordt een impulsdrukker gebruikt?

Een impulsdrukker wordt voornamelijk gebruikt voor deurbellen en voor aan/uit knoppen op computers.

Voordelen van een impulsdrukker

Een impulsdrukker heeft vele voordelen. Zo is een impulsdrukker goedkoop, betrouwbaar en heeft een lange levensduur. Daarnaast is een impulsdrukker goed te installeren, is het een veilig apparaat en is het energiezuinig.

Stroomstoring-Elektricien en impulsdrukkers

Bij Stroomstoring-Elektricien bieden wij onze klanten de beste service en producten op het gebied van elektriciteit. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en vervangen van impulsdrukkers. Onze vakkundige elektriciens bieden u ook advies en ondersteuning voor het selecteren en installeren van impulsdrukkers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op