Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Tips om te besparen op uw maandelijkse elektriciteitsrekening

hut, sea, beach-7739262.jpg

Wilt u besparen op uw maandelijkse elektriciteitsrekening? Volg deze eenvoudige tips om uw uitgaven te verlagen!

Tips om te besparen op uw maandelijkse elektriciteitsrekening

De meeste mensen denken dat ze meer stroom verbruiken dan ze in werkelijkheid doen. Met een kWh-meter of stroomverbruiksmonitor kunt u gemakkelijk nagaan of u zich vergist. Door uw verbruik elke maand te controleren, krijgt u ook een idee van uw gemiddelde verbruik.

Er zijn veel manieren om te besparen op uw elektriciteitsrekening. Een gemakkelijke manier is om uw apparaten uit te schakelen als u ze niet gebruikt. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook geld op uw elektriciteitsrekening. Als u televisies, computers en andere apparaten hebt die altijd aan staan, overweeg dan om ze uit te zetten als u ze niet gebruikt. Daarnaast kan het installeren van energiebesparende functies op uw apparaten ook helpen bij het verminderen van uw maandelijkse elektriciteitsrekening.

Controleer uw verbruik: Gebruikt u meer elektriciteit dan u denkt?

Een van de beste manieren om te weten hoeveel elektriciteit u verbruikt, is het gebruik van een kWh-meter of stroomverbruiksmonitor. Er zijn twee hoofdtypen meters: een momentmeter en een cumulatieve meter. De cumulatieve meter laat u zien hoeveel elektriciteit u in een bepaalde periode, bijvoorbeeld de afgelopen 24 uur, hebt gebruikt. De onmiddellijke meter laat alleen zien hoeveel elektriciteit u op een bepaald moment hebt gebruikt.

Als u niet zeker weet of u meer verbruikt dan u denkt, gebruik dan een kWh-meter of stroomverbruiksmonitor om erachter te komen. Door uw verbruik te controleren, kunt u mogelijk energie en geld besparen op uw maandelijkse elektriciteitsrekening.

Kijk voor kortingen: Veel elektriciteitsbedrijven bieden kortingen aan klanten die energie besparen.

De meeste elektriciteitsbedrijven bieden verschillende kortingen aan, afhankelijk van de tijd van het jaar. Sommige kortingen zijn beschikbaar voor mensen die energie besparen, terwijl andere beschikbaar zijn voor klanten die hun totale maandelijkse factuur omlaag brengen.

Het is belangrijk om bij uw nutsbedrijf na te gaan of er momenteel kortingen beschikbaar zijn. Vaak zijn deze kortingen specifiek voor een bepaalde tijd van het jaar – zoals de zomer – of bepaalde soorten klanten – zoals degenen die zonnepanelen hebben.

Nutsbedrijven hebben ook regelmatig promoties die het besparingspotentieel nog vergroten. Tijdens de laatste twee zomers bijvoorbeeld bood Duke Energy klanten een korting van $50 voor elke 10.000 kWh die gedurende een periode van 12 maanden werd bespaard. Dat is een ongelooflijk besparingspotentieel! En er zijn nog meer van dit soort programma’s in het hele land.

Dus als u wilt besparen op uw elektriciteitsrekening, neem dan regelmatig contact op met uw elektriciteitsbedrijf en kijk of er kortingen beschikbaar zijn.

Installeer energiebesparende voorzieningen: Veel apparaten worden geleverd met energiebesparende functies die u kunt gebruiken om uw energieverbruik te verlagen.

Veel apparaten hebben energiebesparende voorzieningen die u kunt gebruiken om uw energieverbruik te verlagen. Door deze voorzieningen te installeren, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid energie besparen op uw maandelijkse elektriciteitsrekening.

Enkele van de meest voorkomende energiebesparende voorzieningen zijn:

– Apparaten uitschakelen wanneer ze niet in gebruik zijn

Een thermostaat installeren die de temperatuur verlaagt wanneer u niet thuis bent

– Filters op vaatwassers schoonmaken

Bespaar geld op uw elektriciteitsrekening door deze tips te volgen:

1. Controleer uw verbruik: Gebruikt u meer elektriciteit dan u denkt? Dit kan u helpen om te besparen op uw elektriciteitsrekening.

2. Kijk voor kortingen: Veel elektriciteitsbedrijven bieden kortingen aan klanten die energie besparen.

3. Schakel apparaten uit als u ze niet gebruikt: Dit kan u veel energie besparen.

4. Installeer energiebesparende voorzieningen: Veel apparaten hebben energiebesparende functies die u kunt gebruiken om uw energieverbruik te verlagen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op