Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

wat te doen bij een stroomstoring

lighthouse, netherlands, sea-5031977.jpg

Hoe je je apparatuur kunt beschermen tegen stroomstoringen

Er zijn verschillende manieren waarop u uw apparatuur kunt beschermen tegen stroomstoringen. Ten eerste is het belangrijk om een goede stroomonderbreker te installeren. Een stroomonderbreker is een apparaat dat de stroomtoevoer naar uw apparatuur onderbreekt wanneer er een stroomstoring optreedt. Dit voorkomt dat uw apparatuur wordt beschadigd door de stroomstoring.

Ten tweede is het belangrijk om een UPS (Uninterruptible Power Supply) te gebruiken. Een UPS is een apparaat dat een korte stroomstoring kan opvangen door een batterij te gebruiken om de stroomtoevoer naar uw apparatuur te onderbreken.

Ten derde is het belangrijk om een stroomfilter te gebruiken. Een stroomfilter is een apparaat dat de stroomtoevoer naar uw apparatuur filtert, waardoor stroomstoringen worden verminderd.

Ten slotte is het belangrijk om uw apparatuur te beschermen tegen overspanning. Overspanning is een stroomstoring die optreedt wanneer de spanning in het elektriciteitsnetwerk te hoog is. Om uw apparatuur te beschermen tegen overspanning, kunt u een overspanningsbeveiliging installeren.

Door deze maatregelen te nemen, kunt u uw apparatuur beschermen tegen stroomstoringen en overspanning.

Wat je moet doen als je thuis bent tijdens een stroomstoring

Als je thuis bent tijdens een stroomstoring, is het belangrijk om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. Ten eerste is het aan te raden om de stroom uit te schakelen om te voorkomen dat er schade ontstaat aan apparatuur. Als je apparatuur aan het werk is als de stroom uitvalt, kan dit leiden tot schade.

Ten tweede is het belangrijk om de nooduitgangen te controleren. Zorg ervoor dat deze vrij zijn van obstakels en dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Ten derde is het belangrijk om de nooduitrusting te controleren. Zorg ervoor dat je een zaklamp, een radio, een telefoon en andere nooduitrusting bij de hand hebt.

Ten vierde is het belangrijk om contact op te nemen met de lokale autoriteiten om te controleren of er een stroomstoring is. Als er een stroomstoring is, kunnen zij je informeren over de duur van de stroomstoring en of er andere maatregelen nodig zijn.

Tot slot is het belangrijk om de veiligheidsvoorschriften te volgen. Zorg ervoor dat je geen gevaarlijke situaties creëert en dat je geen elektrische apparaten gebruikt als de stroom uitvalt.

Hoe je je voedsel kunt bewaren tijdens een stroomstoring

Tijdens een stroomstoring is het belangrijk om je voedsel op de juiste manier te bewaren. Er zijn verschillende manieren om je voedsel te bewaren, afhankelijk van de omstandigheden.

Ten eerste is het belangrijk om je voedsel in de koelkast te bewaren. Als de stroomstoring langer dan vier uur duurt, moet je je voedsel in de koelkast zo snel mogelijk verplaatsen naar een koelbox met koelelementen. Als je geen koelbox hebt, kun je een koelelement in een emmer met ijs plaatsen om je voedsel koel te houden.

Ten tweede is het belangrijk om je voedsel in de vriezer te bewaren. Als de stroomstoring langer dan twee uur duurt, moet je je voedsel zo snel mogelijk in de vriezer plaatsen. Als je geen vriezer hebt, kun je je voedsel in een koelelement of een emmer met ijs plaatsen om het te bewaren.

Ten derde is het belangrijk om je voedsel in luchtdichte containers te bewaren. Als je voedsel niet in de koelkast of vriezer kan worden bewaard, moet je het in luchtdichte containers plaatsen om het vers te houden.

Ten slotte is het belangrijk om je voedsel zo snel mogelijk te eten. Als de stroomstoring langer dan twee uur duurt, moet je je voedsel zo snel mogelijk eten om te voorkomen dat het bederft.

Als je deze tips volgt, kun je je voedsel tijdens een stroomstoring op de juiste manier bewaren.

Hoe je je elektronica kunt beschermen tegen stroomstoringen

Stroomstoringen kunnen schade aanrichten aan elektronische apparaten. Om deze schade te voorkomen, zijn er verschillende manieren waarop u uw elektronica kunt beschermen.

Ten eerste is het belangrijk om een goede stroomonderbreker te installeren. Een stroomonderbreker is een apparaat dat de stroomtoevoer naar uw elektronica onderbreekt wanneer er een stroomstoring optreedt. Dit voorkomt dat de stroomstoring schade aanricht aan uw apparaten.

Ten tweede is het belangrijk om een UPS (Uninterruptible Power Supply) te gebruiken. Een UPS is een apparaat dat een korte stroomstoring kan opvangen door een batterij te gebruiken om de stroomtoevoer naar uw apparaten te onderbreken.

Ten derde is het belangrijk om uw elektronica te beschermen tegen overspanning. Overspanning is een stroomstoring die een hogere spanning heeft dan normaal. Om uw apparaten te beschermen tegen overspanning, kunt u een overspanningsbeveiliging installeren.

Ten slotte is het belangrijk om uw elektronica te beschermen tegen stroomstoringen door regelmatig onderhoud uit te voeren. Controleer regelmatig de stroomkabels en vervang ze indien nodig. Controleer ook of er geen losse of beschadigde onderdelen zijn.

Door deze stappen te volgen, kunt u uw elektronica beschermen tegen stroomstoringen en schade voorkomen.

Wat je moet doen als je op vakantie bent tijdens een stroomstoring

Als je op vakantie bent tijdens een stroomstoring, is het belangrijk om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. Ten eerste is het aan te raden om de lokale autoriteiten te contacteren om te vragen of er een stroomstoring is en hoe lang deze zal duren. Als er geen stroom is, is het belangrijk om de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat je veilig bent. Zorg ervoor dat je een zaklamp of een andere lichtbron bij de hand hebt, zodat je je weg kunt vinden in het donker. Als je elektrische apparaten hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat ze beschadigd raken. Als je een kooktoestel hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt en de gasfles afsluit. Als je een koelkast hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt en de deur open laat staan om te voorkomen dat de voedselproducten bederven. Als je een airconditioner hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een verwarmingssysteem hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een beveiligingssysteem hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze ongewenst wordt geactiveerd. Als je een generator hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een waterpomp hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een telefoon hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een computer hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een televisie hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een radio hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een verlichting hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een ander elektrisch apparaat hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een generator hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een generator hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als je een generator hebt, zorg er dan voor dat je deze uitschakelt om te voorkomen dat deze oververhit raakt. Als laatste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende voedsel en water bij de hand hebt om je te helpen door de stroomstoring heen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op