Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Welke veiligheidsmaatregelen moeten elektriciens nemen?

silhouette, architecture, church-20787.jpg

Zorgen voor een veilig gebruik van elektrische apparatuur. Installeer passende fysieke barrières tegen elektrische gevaren. Pas op voor geleidend gereedschap en schoonmaakmiddelen. U voorziet uw huis van energie, maar let u ook op de veiligheid van elektrische apparaten? De United States Consumer Product Safety Commission meldt dat er jaarlijks 31.000 elektrische branden in woningen plaatsvinden. Met meer dan 180 gevallen waarin elektrische schokken of aan elektriciteit gerelateerde incidenten voorkomen hadden kunnen worden, is elektrische veiligheid in huis te belangrijk om te negeren.

Bij Constellation geven we om de veiligheid van onze klanten, en door deze tips voor elektrische veiligheid thuis te volgen, kunt u uzelf en uw gezin beschermen. Het regelmatig gebruiken van verlengsnoeren kan betekenen dat u niet genoeg stopcontacten heeft om aan uw behoeften te voldoen. Laat een erkende elektricien met verstand van elektrische veiligheidsvoorschriften extra stopcontacten installeren in kamers waar u vaak verlengsnoeren gebruikt. Houd bij het kopen van een netsnoer rekening met de elektrische belasting die het zal dragen.

Een kabel met een belasting van 16 AWG kan tot 1.375 watt aan. Gebruik voor zwaardere belastingen een kabel van 14 of 12 AWG. Het eerste wat u moet doen is de hoofdstroom uitschakelen en vervolgens 112 bellen voor noodhulp. Als u kunt reanimeren, kunt u aan de persoon gaan werken terwijl u op de ambulance wacht.

Ontdek het geavanceerde trainingsprogramma voor elektriciens dat wordt aangeboden aan het Herzing College (Toronto en Cambridge). Of je nu net begint met een opleiding tot elektricien, een leerling bent of al jaren ervaring hebt, je moet altijd de juiste beschermingsmiddelen dragen als je met elektriciteit werkt. In de buurt van bouwplaatsen liggen vaak elektriciteitsleidingen, die een ernstige bedreiging vormen voor elektriciens en andere vakmensen. Als een apparaat u zelfs maar een lichte elektrische schok geeft, stop dan met werken totdat een gekwalificeerde elektricien het apparaat op problemen heeft gecontroleerd.

Als u een opleiding tot elektricien volgt of op het punt staat een stage te beginnen, zijn dit acht belangrijke veiligheidsmaatregelen die u moet kennen en naleven. Het doel van deze opleiding is om u aan te nemen als leerling – uw eerste stap op weg naar een gediplomeerd elektricien. Wanneer je een opleiding tot elektricien in Nederland volgt, zul je veel tijd besteden aan het vertrouwd raken met de Nederlandse Elektriciteitscode (NEN).

Referenties:

Gerelateerde berichten:

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

  • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
  • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
  • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op