Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

wie bellen bij stroomstoring

flowers, tulips, child-6972916.jpg
,

Wat te doen als je stroomstoring hebt: welke bedrijven kun je bellen?

Als u een stroomstoring hebt, kunt u contact opnemen met uw lokale energiebedrijf. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van het probleem. U kunt ook contact opnemen met een elektricien om te controleren of er een probleem is met de elektrische installatie in uw huis. Als u een stroomstoring hebt, kunt u ook contact opnemen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in stroomstoringen. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van het probleem.

Hoe je de juiste stroomstoringsdienst kunt kiezen: wat zijn de verschillende opties?

Er zijn verschillende opties als het gaat om het kiezen van de juiste stroomstoringsdienst. De eerste optie is een stroomstoringsdienst die wordt aangeboden door een lokale energieleverancier. Deze dienst biedt een bepaalde hoeveelheid stroomstoringen per jaar, afhankelijk van de locatie en de energieleverancier. Deze optie is meestal de goedkoopste, maar het kan ook beperkte dekking bieden.

Een tweede optie is een stroomstoringsdienst die wordt aangeboden door een nationaal bedrijf. Deze dienst biedt meer dekking dan een lokale energieleverancier, maar het kan ook duurder zijn.

Een derde optie is een stroomstoringsdienst die wordt aangeboden door een internationale energieleverancier. Deze dienst biedt meestal de meest uitgebreide dekking, maar het kan ook duurder zijn.

Een vierde optie is een stroomstoringsdienst die wordt aangeboden door een particuliere verzekeraar. Deze dienst biedt meestal de meest uitgebreide dekking, maar het kan ook duurder zijn.

Het is belangrijk om de verschillende opties te vergelijken voordat je een stroomstoringsdienst kiest. Neem de tijd om de verschillende dekkingen, kosten en andere factoren te vergelijken om de beste optie te vinden die bij je behoeften past.

Hoe je de kosten van stroomstoringen kunt verminderen: wat zijn de beste manieren om geld te besparen?

Er zijn verschillende manieren om geld te besparen op stroomstoringen. Hieronder staan enkele tips die u kunnen helpen de kosten te verminderen:

1. Investeer in een kwaliteitsvolle stroomonderbreker. Een goede stroomonderbreker kan helpen om stroomstoringen te voorkomen. Kies een stroomonderbreker die voldoet aan de veiligheidsnormen en die geschikt is voor uw elektrische installatie.

2. Zorg ervoor dat uw elektrische installatie regelmatig wordt gecontroleerd. Laat een professionele elektricien uw installatie inspecteren om eventuele problemen te identificeren en op te lossen voordat ze tot stroomstoringen leiden.

3. Gebruik energiezuinige apparaten. Kies energiezuinige apparaten die minder stroom verbruiken. Dit kan helpen om stroomstoringen te verminderen en uw energierekening te verlagen.

4. Gebruik een stroomonderbreker met een back-upbatterij. Een stroomonderbreker met een back-upbatterij kan uw apparaten beschermen tegen stroomstoringen.

5. Gebruik een stroomonderbreker met een automatische resetfunctie. Een stroomonderbreker met een automatische resetfunctie kan stroomstoringen detecteren en automatisch resetten, waardoor u geen stroomstoringen meer hoeft te veroorzaken.

6. Gebruik een stroomonderbreker met een overspanningsbeveiliging. Een stroomonderbreker met een overspanningsbeveiliging kan uw apparaten beschermen tegen schade door stroomstoringen.

7. Gebruik een stroomonderbreker met een stroomonderbrekingsalarm. Een stroomonderbreker met een stroomonderbrekingsalarm kan u waarschuwen wanneer er een stroomstoring optreedt, zodat u de stroomstoring kunt verhelpen voordat er schade ontstaat.

Met deze tips kunt u geld besparen op stroomstoringen. Door de juiste stroomonderbreker te kiezen en regelmatig uw elektrische installatie te laten controleren, kunt u stroomstoringen voorkomen en geld besparen.

Hoe je stroomstoringen kunt voorkomen: welke preventieve maatregelen kun je nemen?

Er zijn verschillende preventieve maatregelen die u kunt nemen om stroomstoringen te voorkomen. Ten eerste is het belangrijk om uw elektrische apparatuur goed te onderhouden. Controleer regelmatig de stekkers, kabels en andere verbindingen op slijtage of schade. Zorg ervoor dat uw elektrische apparatuur op de juiste manier wordt aangesloten en dat de stroomkringen correct zijn aangesloten.

Verder is het belangrijk om uw elektrische apparatuur te beschermen tegen overbelasting. Gebruik geen verlengsnoeren of meerdere stekkers in één stopcontact. Zorg ervoor dat uw elektrische apparatuur niet wordt blootgesteld aan extreme temperaturen of vochtigheid.

Tot slot is het belangrijk om regelmatig een elektrische inspectie uit te voeren. Laat een professionele elektricien uw elektrische installatie inspecteren om te controleren of er geen gevaarlijke situaties zijn. Dit kan helpen om stroomstoringen te voorkomen.

Hoe je stroomstoringen kunt oplossen: welke stappen moet je nemen om de stroom weer aan te krijgen?

Stroomstoringen kunnen op verschillende manieren worden opgelost. Hieronder staan de stappen die u kunt nemen om de stroom weer aan te krijgen:

 • 1. Controleer of de stroomstoring alleen bij u thuis of in de buurt plaatsvindt. Als dit het geval is, controleer dan of er een stroomonderbreking is aangekondigd door uw lokale energiebedrijf.
 • 2. Controleer of de stroomonderbreking wordt veroorzaakt door een defecte stroomkabel of een defecte stroomkast. Als dit het geval is, neem dan contact op met een elektricien om de kabel of de stroomkast te repareren.
 • 3. Controleer of er een probleem is met de stroomvoorziening.
 • 4. Controleer of er een probleem is met de stroomverdeler.
 • 5. Controleer of er een probleem is met de stroomverdeelkast.
 • 6. Controleer of er een probleem is met de stroomkabels.
 • 7. Neem contact op met uw lokale energiebedrijf om te controleren of er een stroomonderbreking is aangekondigd.
 • 8. Neem contact op met een elektricien om de stroomverdeler, de stroomverdeelkast of de stroomkabels te repareren.
 • 9. Als u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, zou uw stroomstoring moeten zijn opgelost en zou u de stroom weer moeten hebben.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

 • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
 • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
 • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op