Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam

+31 (0) 6 48517933

info@electricity24.nl

Zet uw elektrische deurbel op

silhouette, architecture, church-20787.jpg

Time needed: 3 hours and 30 minutes.

Bent u op zoek naar een makkelijke manier om uw beveiligingssysteem met een elektrische deurbel uit te breiden? Volg dan deze drie eenvoudige stappen en u bent klaar om te gaan! Heeft u professionele hulp nodig? Neem dan contact op met onze elektriciens!

 1. Leer over elektrische deurbellen

  Elektrische deurbellen zijn een leuke en makkelijke manier om een oogje te houden op uw huis wanneer u er niet bent. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat u er een kunt vinden die perfect bij uw behoeften past. Elektrische deurbellen bieden een aantal voordelen die het leven makkelijker kunnen maken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helpen uw huis te monitoren wanneer u er niet bent, kunnen ze uw eigendom beveiligen en kunnen ze u helpen de tijd die u besteedt aan het deur openen te verminderen. Er zijn verschillende soorten elektrische deurbellen op de markt, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen om aan uw behoeften te voldoen. Als u niet zeker weet welke u moet kopen, raadpleeg dan een deskundige verkoper of een online bron.

 2. Kies de juiste bel

  Wanneer u een elektrische deurbel wilt installeren, zijn er een paar dingen waar u rekening mee wilt houden. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat het model dat u kiest compatibel is met de bedrading van uw huis. Er zijn verschillende bellen beschikbaar op de markt, dus zorg ervoor dat u de juiste vindt die aan uw behoeften voldoet. Als u de juiste bel hebt gekozen, is het installatieproces eenvoudig en kan het door iedereen met een beetje mechanische kennis worden gedaan. Volg de instructies die bij uw bel worden geleverd en u bent in no time klaar!

 3. Installeer de bel

  Als u uw eigen elektrische deurbel wilt installeren, heeft u alleen een boor en wat schroeven nodig. U kunt kiezen uit verschillende bellen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Allemaal wat u nodig hebt voor het installeren van uw eigen elektrische deurbel is een boor en wat schroeven. Een elektrische deurbel is een geweldige manier om een oogje in het zeil te houden bij uw eigendom wanneer u er niet bent. Ze kunnen worden geactiveerd door op de afstandsbediening te drukken of u kunt gebruikmaken van de bel om de deur te openen. Er zijn veel verschillende soorten elektrische deurbellen op de markt, dus u bent er zeker van dat u er een kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Als u klaar bent om uw eigen elektrische deurbel te installeren, begin dan met het lezen van deze gids en besluit welk type bel het beste voor u is. Volg vervolgens deze drie eenvoudige stappen om ermee aan de slag te gaan! Elektrische deurbellen zijn een geweldige manier om uw privacy en beveiliging intact te houden. Als u deze eenvoudige stappen volgt, kunt u uw eigen bel installeren en extra beveiliging aan uw huis toevoegen.

Stroomstoring Oplossen? (vanaf €130*)

Elektricien nodig ?(vanaf €100*)

*inclusief eerste uur arbeid en 21% btw

 • Altijd een vrijblijvende offerte voor de service
 • Alleen de service uitvoeren met goedkeuring van de klant
 • Geen verborgen kosten

Prijs en Diensten

Beste klant, Hier bij Elektricien bieden wij u een brede selectie aan elektrische diensten aan voor zowel residentiële, commerciële als industriële klanten in Nederland. Onze prijzen zijn als volgt:

Onze elektricienservice starts bij €100. Dit betekent dat, hoewel de installatie van één lichtpunt begint bij €50, onze service begint bij het installeren van twee lichtpunten. Als u maar één lichtpunt heeft om te installeren, zullen we u ook voor €100 in rekening brengen. Als u twee lichtpunten heeft om te installeren, zullen we u alleen voor €100 in rekening brengen.

Het is hetzelfde voor onze stroomstoring oplossen service, we berekenen u €130 voor de eerste uur en kleine reparaties. Als het geen groot probleem is, zal het binnen een uur worden opgelost en zal uw totale kosten €130 zijn. Als het probleem niet snel kan worden opgelost omdat iets stuk is en vervangen moet worden, zullen we u een offerte geven en als u deze offerte bevestigt, maken we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak voor u. Pas als u de offerte bevestigt, zal er na €130 nog een verdere kosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken. En geloof alstublieft dat onze elektriciens elke dag erg druk zijn en zo snel mogelijk alle elektrische problemen willen oplossen met de minste kosten. Daarom willen we ook de communicatie zo duidelijk mogelijk maken en misverstanden vermijden.

U kunt begrijpen dat voor meer werkzaamheden, de totale kosten lager kunnen zijn en de totale service beter kan zijn. Bijvoorbeeld, als onze elektriciens zich bezighouden met het hele elektrische systeem, in plaats van een klein deel ervan, kunt u zich voorstellen dat de elektriciens een meer efficiënte werkwijze kunnen vinden en dat de totale kosten lager zullen zijn. Bijvoorbeeld, voor de installatie van 1 lichtpunt berekenen we vanaf 50 euro, en voor de installatie van 10 lichtpunten berekenen we vanaf 400 euro. En voor de installatie van 30 lichtpunten berekenen we vanaf 1000 euro. Voor grotere projecten, kan er een grotere korting zijn. En zoals u weet, als onze elektriciens een globale visie kunnen krijgen op de renovatiewerkzaamheden, kan het resultaat beter geoptimaliseerd worden.

× Neem direct contact op